Möbler..muebles...furniture

.egentligen borde jag vara dead tired men på nåt konstigt sätt har jag kommit in i andra andningen, vill inte alls sova tidigt som jag absolut bestämde mej för imorse då det var i det närmaste omöjligt att kliva upp efter några få timmars sömn. problemet är bara att nångång kommer tröttheten, det blir väl på freda så jag somnar med näsan i första drinken på festen lr nåt så får dom skicka efter en taxi som tar mej hem ist :(
Närå det här ska vi fixa Å! Nu e jag inspirerad av att köpa nya möbler, det är A som surrat om sina nyinköp och planerade inköp som gjort mej sugen. Först tänkte jag bara att jag ville ha en stooor fåtölj som man kan krypa upp i...
image28
..så denna ska jag åka o provsitta i igen på lördag, endast 5900:-  Men den är stor (större än man kan tro) och den passar i vardagsrummet till sofforna...problemet är bara borde jag inte "få" ny soffa istället?!
image29
Novasoffan" skulle passa finfint endast .....45.000kr...hm jo det går nog att hitta ngn annan lite billigare och då får man skippa fåtöljen..men den är så fin denna massa kuddar, stor och rymlig. Äh får nog slita ett tag till på dom som finns iaf så länge man har katt=hår
I stugan vill jag sätta upp "fotodörr" för den gamla dörren är så ful och det är det första man ser när man kommer in så jag kommer nog att köpa detta och "täcka över" men samtidigt blir det fint, endast 850kr (låter ju billigt men jämf med det andra ovan ;)
image30
..så man kanske kunde säga att min lön redan är intecknad ;) Visst har jag schysst lön hahaha...om det vore så väl. Nä på torsdag ska jag och A gå på stan, shoppingtime, då det är kvällsöppet "fick inte" smyhandla idag när vi gick från jobbet :( Elakt! ;)
Jag hann med, innan bussen gick att köpa 3 inredningstidningar som jag nu ska hoppa i säng med

en sista sak vill jag önska idag, en kattvän till Musse som är så olycklig i saknaden efter E, vet snart inte vad jag ska göra med denna skrik-katt suck, tips anyone!?

Nä nu! ere dax..hopp i säng, night!


Jääääsp!....

..hjärnan är trött efter alla timmar idag och igår med budgetsiffror men det kryyyyper i kroppen, kan inte sitta still med benen, skulle vara så skönt att få gå en 2-timmarspromme´ och bli sådär riktigt trött i benen, fn då somnar man skönt sen :) Wille ligger vid mina fötter..han e orolig i magen efter den bullpåse han satte i sej igår ,jag hade glömt den i en kasse på golvet fr stugan och när jag åkte till jobbet tog han förstårs chansen..)
lilla lilla vän...
image25

Det var en gäst som sa idag "fn är det måndag igen"-haha precis som jag kände det, måndag IGEN, hur gick det till.? Lugn helg med 24 timmarstur till Rödis bla. Smsa med P (fick ett mess precis efter jag funderat på fyra iväg ett o kolla läget men hann inte=tankeöverföring) som hade det bra i storstan, skönt att höra.

Imorgon är det löning!..inte en dag för tidigt må jag säga men så är det alltid när det gäller mej tyvärr :( MEN jag har blivit bättre på hushålla med pengar det har jag faktiskt. Löneförhöjning enl avtal gör att det blir några kronor mer denna månad och det känns skönt för jag känner att nu vill jag åka på en tripp nånstans, frågan är bara vart och när man ska hinna det? Har vart sugen på åka till Köpenhamn och shoppa , fina inredningsaffärer och restauranger för att inte tala om bagerier/konditorier har dom ju :) men det blir nog bara till Shlm man hinner inom de närmsta veckorna. Alla småutbildningar börjar igen, fn tror jag gått vissa 2 ggr haha, visar hur mkt "vaken" man är, nåja inte alltid trött e jag, arbetsrätten var fab kul och intressant men kanske utv.samtalskursen var liite tråkigare dock bara liite.. ;)

Musse-man, min katt går omkring och "gråter just nu, han har betett sej konstigt efter E:s bortgång, han sörjer väl men det är jobbigt att höra hans "klagan" kvällar igenom det enda som duger är om man tar upp han i knät och klappar honom, hårt (jo, han vill det hm..då spinner han som bäst) M har lika roligt åt det varje gång, SM-kisse kallar hon honom. Hon , M blev ordentligt omskakad i sitt jobb sist när hennes plan `krascha` i Åålborg, (det kunde gått riktigt riktigt illa) men det var skönt att det gick så bra, har fått höra hela den fantastiska historien om hur dom agerade i personalen. Nu är hon nere "på land" och blir ompysslad, ska ta med henne till Antonio och käka nån lördag framöver, det gillar hon.


Har fått Tokio Hotels cd nerladdad , sitter o lyssnar nu (skäms att säga att jag inte ens lärt mej sånt än MEN när jag får en fritid då ska jag få tid att lära mej så mkt roligt så! Ja menar jag kan faktiskt göra en budget på kort tid med alla "LE" och "BSC" och avskrivingsplaner mm så det så, hur många av er kan det?!  ;) att göra en budget med siffror som ska motsvara en verklighet de närmsta 12 månaderna och så fort du avviker från den då får man höra -"men det är ju du som gjort budgeten!"...Det ni ;)

saknar J, han är inte hos bror denna vecka och det känns så länge när man inte träffar honom dessa varannan vecka" men jag får se honom på fredag! här är en bild jag hittade på datorn från förra somaren, fasters stolthet..here he comes...han var så liten där, nu e ahn så "stor" det är skillnad iaf, nya kort kommer..när jag..hm ja..ni vet.
image27

Idag var jag tyvärr för "grinig" på jobbet mot tjejerna under lunchruschen men ibland så tycker jag det går så sakta för vissa, fn man måste ju SE vad som behövs göras först..prioritera annars blir det "kaos" ett ord som tyvärr alltför ofta används av personalen själva men det är få som verkar i efterhand fundera på vad som gick fel och vad dom själva kunde bidragit till att det skulle gått lättare att jobba...Fick ett sms från en anställd alldeles just, det är en annan sak jag kan "förundras" över, jag skulle aldrig smsa min chef den tiden men jag ska vara tillgänglig all the time, men det är mitt eget fel säger Pd, kan hålla med om det till viss del men ändå lite sunt förnuft kommer man  långt med lr?!?
Nytt datum är satt för vår personalfest iaf till om 2 veckor, det ska bli kul att träffa alla samtidigt och käka och prata man träffar ju en del så sällan och det är alltid bra stämning och sammanhållning så det ser jag framemot men inte lika mkt som fredagens träff med SERgänget..längtar

Nästa vecka är det meningen att jag ska ha semester"  tyyyyyst, it´s a secret so far...........
Fatta vilken mysvecka jag ska ha (efter ett tråkigt läkarbesök) jag ska hälsa på mina vänner och det bästa av allt är att jag ska bo hela veckan i Rödis  so nice  ;) blir glad bara jag tänker på det.

Nu ska jag ta en TVbreak med SATC i 25 min innan natta´räkingen fortsätter det ska vara klart imorgon kl 8 och dagens lunch blir Asiatisk fiskgryta mums!..hoppas gästerna tyck det oxå


en bild på Em´ för dom som inte sett "the ring"bilderna...
image24

avsluta med en vinterbild för nu längtar jag efter frisk o härlig vinter (läs ej: slaskig, kylig mörk vinter och utan snö utan som den är på bilden taget av Pd)
image26

En dröm

..jag har många drömmar men en sån som man drömmer på natten och som är återkommande (förutom den med min pappa som dyker upp då och då och stressar skiten ur mej..)är följande: jag bor på landet i England, har en bondgård med stor äng, i en större bur på gården har jag massa husdjur, men det är en blandning mellan iller och kanin, snabba söta små saker ..hursomhelst..jag kommer ut på morgonkvisten och skall ge dom mat men upptäcker till min bestörtning att buren är tom, det är ett stort uppklippt hål i stängslet och alla djuren springer fritt omkring på ängen, jag får panik eftersom jag vet att vilda djur från skogen kommer att jaga dom och äta upp dom. I vild panik springer jag omkring och försöker fånga in dom , jag lyckas ta in några men upptäcker sen att vid nästa infångning att dom jag först "räddade" sprungit ut igen geom det uppklippta hålet. Så jag fortsätter fånga in, stoppa tillbaka och nya har smitit, försöker desperat laga hålet i stängslet men det går upp hela tiden...utmattad vaknar jag och upptäcker att det var en dröm ..men att jag är sen till jobbet
A shrink? anyone!??

Fredag, nästan perfekt" fredag-morgonen flöt på, varorna var inte så många att packa upp, maten gick smidigt att laga, jag hade flyt, jag hann göra lite kassabokföring (!) efter lunchpasset innan jag gick hem..i tid!  Allt gick på räls, inga konstigheter ..
Fick höra idag att jag var en bra Krabat, arbetsam, trevlig och kunnig på mycket. Nice to hear sometimes..
Gick på stan, hittade en passande fin skrivbok för alla mina idéer. Åkte hem och städade, skönt att hinna med det också denna dag. Vi bestämde att inte åka till Rödis förrän imorrn, kändes helt okej faktiskt, ibland kan det vara skönt att hinna vara hemma lite också, stugan finns ju där, kvar till imorrn.. :)
A kom , vi har käkat pizza och har sett film, helt okej film faktsikt..såklart..det var ju en nästan perfekt fredag :)

Mateus är en porslinsserie jag ska börja samla på så A har hjälpt mej komma på färgvalet, det finns en del att välja mellan suck men ibland är det roligt att ha så "triviala" saker att tänka på
sand/syren/och plommon blir färgerna.....och dyrt blir det oxå ;) men fint...
image23


Har suttit och ritat på min "logga" ikväll oxå, måste alltid göra ngt samtidigt som jag ser på film, så nu är den klar och jag är nöjd, bara företaget som fattas! ;)
image21
Nåt som jag läängtar till är när glöggen kommer och framför allt Blossa, den ska vi provsmaka på mässan snart
image22
Pd säger det kommer at regna i helgen men det struntar jag i för imorgon får jag soooova!
Ha det gott vänner

Bob..

Byggare Bob är min brorsons favorit just nu, jag lyckades idag hitta en ny DVD på stan åt honom, den han redan har har han väl sett mången mången ggr så det var dax för en ny version där Bob  är i fjällen och har skoter, då börjar det likna nåt, som hemma haha. Så myskväll har vi haft med "Hannis"-käkat ugnspannkaka och sett Bob -DvD pch kört med "skopis". Jag lämna tillbaka honom lagom till "lellen".

Fösta budgeten är inlämnad idag, yes! (one more to go) Nästa tänker jag inte börja med förrän på söndag
Var och letade Bookbinders-skrivbok idag på stan men se icke´blev det nåt sånt alls, jag ville ju  ha en fin ny bok att skriva alla mina idéer till mina projekt :( då blev det kritor och ritblock till Hannis ist iofs.
Fick present av Pd idag, biljett till att se Peter Jöback i december, hans julkonsert för några år sedan var sjukt bra så det blir kul, nåt att se framemot...
Nåt annat att se framemot är en restaurangmässa i Ume´ sista okt, det blir skitkul att träffa massa folk på mässan och sen stor middag och utgång i Ume på kvällen. Jag och S ska bo på lyxhotell (fanns inget annat kvar att boka, men det gör inget ;) och festa i ett dygn, S sade att vi kan ju festa till ordentligt då inte så många känner oss därnere, dansa på borden och dricka gratissprit men jag är rädd för att vi nog blir rätt så igenkända iaf MEN skitsamma, party blir det! Inget partysms får jag skicka nå mer till P , den traditionen är slut men okej jag får ha kul ändå! :)
Jag är sååå lättad av att budgeten gått ivägg så ikväll kan jag njuta av 2 nya inredningstidningar och så är jag i full gång med research på nätet till min affärsidé, det är sååå kul det oxå.
Skriva och läsa sånt man vill, vad kan va roligare?! Synd bara att inte tiden räcker till....
image19
Helgen blir lugn, behöver ta igen ett par timmars förlorad sömn efter denna vecka med alla uppesittar nätter med siffror, så raka vägen till Rödis imorrn´ en massa filmer är nerladdade och brasan i stugan väntar, personalmöte på måndag som måste förberedas men det är det enda jobb jag tänker lägga ner tid på såvida nu ingen blir sjuk i helgen suck.
Nästa helg däremot blir det party på fredag med SERgänget, så roligt, längtar, vi ska börja redan kl 15 med drink på gamla kontoret och sen vidare för middag och så party sen på kvällen, det är garanti för helkul kväll!
Sista "hund-veckan" på jobbet plus ett månadsbokslut sen börjar man skymta "ljuset" och en ledig vecka, jag "ler"
Natti´!


Lucky

läste en artiklel i Expressen om denna koalababy som hittades vid sin döda koalamamma i Australien, kvinnan som tog han dom den hade en hund som genast anammade denna koalababy som sin nya kompis. Jag har alltid  tyckt om koalabjörnar :)
Nu när jag misst E så blir man "översentimental " (om det nu går) mot alla djur och vill hjälpa hemlösa katter och apor som hotas av utrotning i djungel ,( dvs gå med i WWF) eller skänka pengar till Australiens koalor som har det tufft...
Jag saknar E så förbenat, tycker jag ser han i ögonvrån sittandes i hallen, häller fortfarande upp mat åt honom på em och soffan står tom på kvällen, hans och Musses 2-sitssoffa..Skit säger jag :(
Budgetsiffrorna väntar (ska erkänna att stor del av denna dag har gått åt till andra budgetsiffror än dom jag borde ägna mej åt suck)
Tog en långlunch på min vän S restaurang, så skönt att sitta ner och äta i lugn och ro (lämnade mobilerna i bilen) och surra med S som verkligen tog tid på sej att lyssna på mina idéer och min sorgsna sista vecka. Tack för maten S och för "peppningen".
A stod för nästa uppmuntran, hon får ju "stå ut med mej" nästan hela dagarna men lyssnar alltid.
Prata oxå med V ikväll och hon var den 3e idag som peppade mej, hon har alltid  visat att hon trott på mej och fått mej känna att tro på mejsjälv,.. thanx :)
Ska bjuda på middag snart!
Hoppas jag håll mej vaken resten av "kvällen" för nu fortsätter ..budgeten! zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Natti!
image16

stress..som sagt

image15

Jag vill..

göra något annat med mitt liv...

"Jag ska skilja på att ha framgång och att vara duktig. Att vara duktig är att göra sånt som som andra människor tycker är bra. Framgång med sitt liv är att förverkliga det vi själva vill"
sagt av Ernst-Hugo Järegård

Jag har länge letat annat jobb, det vet både familj och mina vänner, jag har också fått stöd av alla att verkligen göra det MEN frågan är vad isf..Jag är 37 och har jobbat 21 år inom restaurang/konditori-branschen, några år som säljare också har jag hunnit med men nu är det dags för något annat...
Vad har jag massor av idéer av naturligtvis ;) En affärs-idé skall jag lämna svar på imorgon om jag ska satsa på eller inte (insatsen är för hög tycker jag men har inte helt bestämt mej ännu om det är idé att gå vidare med undersökning av det) men vad jag ska göra i framtiden måste inte vara att starta eget dock.
Jag skulle kunna tänka mej plugga men bara ett tag, inte en hel utb på Uni för det är jag för gammal för men enstaka kurser tex som man kan ha nytta va, liksom "bygga" på det jag har i ryggsäcken nu..men som sagt..Vad?
Håller på att läsa en bok jag fått av mamma som heter "Tokstressad!" av Tomas Danielsson..j-ligt bra faktiskt, den handlar mkt om hur man själv ska lära sej att hantera all "stress"-det tyckte iaf mamma att jag behövde läsa...Vadå!? Jag stressar väl inte.. ;))) "jobba hårt och sedan öka takten" -är mitt motto haha ..Medans jag läst boken har jag funderat lite, på att jag skulle kunna/vilja jobba med något sådant kanske, förebyggande hälsovård inom stress tex men hur fan gör man det..vad jobbar man som då? Jag har alltid varit intresserad av människors beteende, good or bad ,hur folk beter sej i olika situationer liksom.  Pd har alltid sagt att jag borde skriva en bok om allt tokigt man fått höra av gäster och sett dom göra genom åren..och kanske man kan göra det på ålderns höst :)

Jag avslutar med en kommentar från Stehpen Fry (från en dokumäntär som jag såg förra veckan)
Om stress: "den ena klarar det och den andra blir galen"

Budgeten väntar!
Budgeten väntar.....detta var en avstickare....no stress...
image14


hell week...

..det blir tungt att "överleva" 2 v  till  för nu är mitt liv "mindre roligt" ÄVEN om jag vet att så många andra har det mkt mkt värre..jo jag kan förstå sånt...
2 budgetar ska in på ett par dagar, har ingen inre energi och kraft att ens få fram budgetmallen på skärmen än mindre kraft och lust att börja "räkna för det är ett jävla räknande och bläddrande i gamla siffror för dom som aldrig provat på att göra en budget.

Fortfarande ledsen över Egon, hur kan man sakna en liten varelse så? :(

Mötet med chefen i tisdags var väl som det brukar vara med honom, ingen större händelse, platt, tråkigt och innehåller endast statistik/siffror (undra vilken siffra han sätter på mina egenskaper eg som ansvarig?)..jag sade inofficiellt upp mej men utan slutdatum, det kommer. Han vart stum.
Hursomhelst han var "otroligt överaskad" och förbannat nöjd" med nya tillskottet på restaurangerna..sa att han kan inte fatta att jag fixat det så bra..ska man ta det positivt eller neg!? Han sa att tom. färgerna i lokalen hade jag lyckats med och framförallt helhetskonceptet med mat och atmosfär....... ja... man kanske har lärt sej något under dom 20 år jag varit i branschen då.
Vi har under denna sista vecka varit 7 st på jobbet som varit borta eller framförallt sjuk, naturligtvis jag också (dunderförkyld) men jag får inte klaga eg för det är bara 2a ggn jag är förkyld i år, det jobbiga är att den inte går över eftersom jag jobbat hela tiden men det går åt rätt håll. Igår vet jag inte om det var förkylningen eller all gråt över E som gjorde mej dålig.
Idag har jag "bara" lite feber och ont i bihålorna men goa´sms från mina guldtjejer på jobbet piggar upp en för att inte säga alla snälla sms jag fick igår , tack! friends...vad gjorde man utan er då det är som tyngst?!

Ett vänligt ord kostar ingenting och är ändå den bästa  av alla gåvor.



Egon

..min älskade kattpojke finns inte mer och det gör så jävla ont.
 I över 16 år har han funnits i mitt liv, sen jag  flyttade till min första egna lägenhet. Det kommer att ta länge innan jag kommer att fatta att han inte finns där varje dag när jag kommer hem, att han inte kommer att finnas där och göra mej glad när jag är ledsen, att ge mej styrka när jag behöver, att jag får krama honom  och att få ge honom trygghet, att få höra honom spinna och höra det där roliga "bräket" han gjorde ist för att jama när han var hungrig..hans matskål står tom bredvid Musses och när jag går in i vardagsrummet tittar jag automatiskt i soffan för att se honom men så ligger han  ju inte där..
När jag gav Musse mat i eftermiddag hällde jag upp i 2 skålar men ingen kom för att äta ur den andra...glömde för en stund
Det är onsdag den 12e sept, solen har lyst hela förmiddagen men på eftermiddagen kom regnet, det var efter  halv2..då fanns inte Egon något mer.


Midnight in the playhouse

..gå på www.modellbilder.se sen klicka på fotosessioner och underrubrik "gothic" och sen "midnight in the playhose"så finns bilder på  Em´ (hon med längre hår av dom 2 tjejerna) som där iofs inte ska vara så söt då hon fotas för bilder i the ring-stil. Coola bilder! Jag har alltid sagt att hon borde prova som modell  och det gjorde hon fast det var annorlunda bilder..jämför med partybild och utan the ring make up! :) ( Här är hon, Em´ på bild från vår senaste krögarfest med gänget, det var då jag svor sen på att aldrig dricka long Island ice tea nå mer efter det! )
image13

sååå..trött...

..så att jag somnade på djuräffären medan jag väntade på att min hund skulle trimmas klart. Satt i en rätt så skön fåtölj på em i en närliggande stad i väntan då på att Wille skulle bli nybadad , klippt och fin men det tog en herrans låååång tid så pass lång så att jag till sist somnade tur nog var styvmor med med hennes lilla snöboll och kunde väcka mej innan nån annan fått  göra det. Men det är bara så att om jag inte håller högt tempo under dagen så blir ja j-ligt trött, tänk er hur det är när jag sitter på ett tråkigt styrmöte i huvudstan...zzzzzzzzzzzzzz :)

Eftersom jag är otroligt velig i alla möjliga situationer så blir det väldigt jobbigt när man ska göra en sån enkel sak (för många andra) som att tex köpa nya gardiner, har åkt fram o tillbaka nu flera vändor till Hemtex tills jag ikväll kände att nu får jag vara nöjd med dom. Pd suckar djupt och tungt så jag gav upp och accepterade att jag får nöja mej med dom gråa gardinerna! Vita rosor och ny vit lampa gjorde det xtra okej hemma så mkt tom att jag storstädade fast jag var så trött och eg bara tänkt ha en skön TVkväll ikv. Men som sagt det blev fart på dammsugaren och upp med nya gardinerna och till sist har jag packat korgen för imorgon e det dax för ..Rödis! Först jobb men sen bär det av direkt, på med stövlar och tjocktröja sen ska det mysas i hela 36 tim, budgetpapprena är med i korgen dock men det kan inte hjälpas om man ska ha en fair chans att hinna 2 budgetar på 10 dgr så måste även fredakväll inkluderas. Sen blir det 2 hemmahelger med fester så man får passa på att njuta av hösten i stugan plus att lillebror P flyttar till storstan på söndag så då e min kattvakt förlorad. Bara han tar tag i sitt modellande så kan syster förlåta flytten söderut :) Lillebror D fyller 25 år nästa vecka så jag måste fundera ut en bra present o skicka till England. Han kommer hem till jul, längtar :) 

Det enda tråkiga jag får läsa på lördagkväll är instruktionsboken till min nya mobil, måste lära mej hur man för över bilder till datorn, sånt där som ALLA andra kan men inte jag...Pd och jag blir så irri på varann när han ska försöka lära mej för jag e så otålig så det är lika bra jag försöker själv till att börja med..så we´ll see if some new pic´s is coming upp soon on the screen, perhaps!
Jag har ett annat stort beslut att ta i helgen om en ny affärsidé men det är bara att bestämma sej och klura ut om det är en bra möjlighet  (värd att satsa på ) eller inte..vi får se..! Fundera fundera fundera...

Min nya bok  (Idas present) väntar vid sängen need to go
Natti´

Lyxmåndag..(!)

...jo dom finns dom oxå, inte bara depp, det som gjorde dagen var när min söta Ida kom och överaska med present "bara för att det var måndag och för att du är du"- sa hon. En stor påse godis och en roman helt i min stil.....Ja säger bara oj oj oj vilken sweetheart. Hon e ju alltid det så. Fn jag blir ju glad av ett vykort eller ett glatt sms så detta gjorde som sagt dagen j-lgt go´

Inget samtal med chef..omöjlig att få tag på och ilskan har lagt sej, inget att göra åt, acceptera läget eller dra.. Det senare är ju inplanerat så det är bara att stå ut.
På em gick jag och A till "hyllan" och satt o stirra på folk och käka fruktsallad. Jag hade dock liite bråttom hem med mina presenter till  myskväll. Så jo...måndagen var helt okej denna gång :)

Jobb länge idag för imorgon har jag inplanerat en sovmorgon (har inte haft en sån mitt i veckan på år) och sen ska jag o A dra till "lill-stan" söderut och gå i affärer och fika på nåt annat ställe än jobbet för en gång skull men iofs då kostar det ju pengar oxå haha
SEN väntar kväll  med budgetskrivande, kommande10 kvällar framöver utom lördagkväll blir det ingen fråga om vad jag ska göra men men det måste ju göras så det är bara att ta tjuren i hornen.

En av eleverna som vi har ätandes på fm (bara i 3 v till dock tackar tackar, finally!) sa idag då det var fiskgratäng -vad är det för fisk? -sej sa jag, hm -vad är det för fisk? -vit fisk, som torsk ungefär sa jag -hm..jag äter inte vit fisk, jag äter bara rosa fisk!   -äter du fiskpinnar då? sa jag.. - jo det gör jag! -jasså, det är ju vit fisk det också, sa jag...   -jaha då tar  jag väl fisken då...
Har du lilla minsta "konstiga ingrediens" såsom citrongräs eller sweet chili eller nån annan sak i maten så är det knorr av ungdomarna, tänk jag trodde att det flesta unga är så pass beresta idag så man är van med mer Internationell mat och vet ganska mkt mat/ingredienser men inte dessa iaf.

..måste äta  min fisk nu innan den blir för kall för jag har haft mina 15´min nu (och jag äter både vit och rosa fisk)!

Deppsöndag...

..ja då sitter man här då med måndadsbokslutet, kvitton i driver och massor av löner att göra och babsslippar att räkna för att inte tala om riikskuponger..Det har verkligen vart en skitvecka med kulmen som nåddes igår så idag orkar ja inte ens vara deppig ngt mer..ska göra mitt bästa för att få färdigt eländet och åka hem. H skulle dock komma förbi och ta en fika så man inte beh sitta ensam 9 timmar på raken.

Budgeten för mina ställen skall i normala fall lämnas in för kommande år sista okt men nu har ledningen bestämt att dom skall in en månad tidigare och då har min chef bokat en semesterresa som inte kan bokas om vilket gör att budgeten skall in ytterligare 2 veckor tidigare 16 sept dvs...???? Var kommer vi vanliga "fotarbetare" in i bilden? Hur ska vi kunna presetera ett bra arbete under sånna omständigheter..?
Jag skall ringa min chef imorgon och det är möjligt att det blir det sista samtalet vi har, det visar sej.
Nån som har ett jobb att erbj?!?
Utan mina anställda så hade man suttit på hispan det är då säkert..
Nog om det..
Deckare på TV ikväll, mord i sinnet (passar bra ;)

Ny vecka imorgon och det ska banne mej om jag får bestämma, bli en bra en!

måste avsluta med ngt roligt iaf!!!...
hittat på en annan blogg...

Mobilbutik, Kungsgatan, Stockholm

En man ~50, med utländskt påbrå, kommer in och går raskt fram till första bästa lediga säljare.
Mannen (rappt): Jag ha ett problem!
Säljaren: Ja, okej.. Vad har du för problem?
Mannen (viftandes med sin telefon): Alltså.. Varje morgon, klockan åtta någon ringa mig. Jag svara. Men ingen svara. Det är någon som heter SNUSSER!!
Säljaren (förvånat och osäkert): Jag tror att det är ditt alarm som ringer?
Mannen (aningen röd i ansiktet): Okij.. (han går raskt ut ur affären.)


RSS 2.0