saknad

ibland kan jag sakna ..sakna endel personer så otroligt mycket ..framförallt nån som man aldrig får se mer dvs pappa, han var en sån otroligt stark person och gav mej så mycket som jag aldrig får uppleva mer, idag är en sån dag, ska åka på graven och nu har jag tittat på foton men "enoughs enough, -life goes on, så skulle han sagt, -ryck upp dej flicka och ta tag i företaget ditt istället!! Så jag "lyder" hans råd och åker och jobbar ett tag med bokföringen ;)
Han sa ofta "choose a job you love and you´ll never have to work a day in your life" (confucius)
pappa & lillebror
pappa, jag, lillebror N, Mona
 pappa, syster, bror D

"Hälsa gubben på månen från mej.."








down low

just nu..känner jag mej helt tömd, helt slut helt orkeslös..har ont i kroppen och det kryper fastän jag är trött och skulle vilja sova ut..men jobb väntar och först på söndag är det vilodag.

Igår var krögar/hockeykväll med SER, så kul att göra nåt annat, träffa gamla vänner och snacka strunt och bli lull lull och dessutom vann ju hemmalaget ;)

Nu är det kalla vädret utbytt mot halka snöstorm och varmgrader, jepp pest eller kolera det blir aldrig bra denna vinter men nu ska denna muntergök hoppsa i säng! så night night to ya all
KLICKA och lyssna!! http://www.youtube.com/watch?v=gEgXDhiayz4

bäst och sämst

dagens höjdpunkt (eller tom veckans) är en "heldag" med Joppis, hämtade han på dagis halv4 (vilket betyder att jag fick gå från jobbet tidigt!! yeeey) åkte på Toys R Us och köpte lego, sen pizza på restaurang och avslut med Disneyfilm, godis och mys i soffan, whata´day!!! Han sover här och imorgon har jag inte bara mejsjälv att tänka på på morgonen;) han ska till dagis innan jag åker till jobbet men det fixar vi ;))



LESS!!! så in i NORDEN på detta kallväder i detta kallhål verkar alla vara men nu får det för sjutton vara nog, minus 20 idag igen PLUS blåst!!

-33 var det häromdagen när jag åkte till jobbet och skulle handla på Axfood, påsarna frös sönder så varorna trillade ut! suck STOR suck! NU är vi LESS detta skitväder och denna skitvinter, därmed basta!!
 -33.....not so much fun

höjden av..

idag gick jag för andra gången till kommun för att göra nya provet i alkohollagen som man nu måste sedan 1/1-11, förra gången fick jag fel test, idag "försvann" det på webben (INTE mitt fel såklart, jag rättar inte proven själv ;)) när det skulle rättas.....så tredje gången gillt då på torsdag??
Pappersbyråkratin har verkligen inte gått min väg sas senaste halvåret...men man bör väl finna det positiva det också?! (frågan är hur..)

Nåja hursomhelst imorgon måste jag iaf ägna mer timmar på eftermiddan att vara ute på "golvet" på jobbet och producera, vi skall ha en "bygga på höjden" eftermiddag, dvs all American cakes..
Devils food chocolate cake, Lemon curd cake mm mm. Ju högre desto bättre!!
¨



preeeecis så ska dom se ut, kanske lite snyggare ;)

Jomenvisst nu har Roffeman fått visa upp sej igen och sina möbler (Silbaniethko) han och söt-Novis var i Pite-tidningen och visade upp hans hem igår, jamen klockrent, artikeln var både bra skriven och så fina bilder på det! Bra reklam även för Pentik, suverän inredning till dom fina möblerna :)


 


 foto lånade fr Piteåtidningen (se länk) bild: B.S
Sooo proud off ya R!
..this one´s for you

<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/e-VhSUHX6KM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Night Night!

Happy Valentines´

kisses and hugs to ya all!

julskinka 2011?

.idag var det dax för den fruktade hälsokontrollen jag gruvat mej för ett halvår, måste göra den av olika skäl men sista veckorna har jag "deffat" för att gå ner i vikt och ha bättre utgång för att inte bli stämplad som julskinka 2011. Sista två veckorna har jag kört detox (dvs citronvatten) och nutrilett non stop och idag mådde jag så jäla krassligt att jag hade inte pallat längre..Nåväl hälsokollen gick rätt okej, ingen slaktstämpel på ändan fick jag då och proverna visade att jag hade alldeles för lågt värde av nåt jag inte minns namnet på men läkaren sa att det visade "kraftig självsvält"..ooopsie
MEN nu är det över med den "självsvälten" och övergång till Gi/LCHF mat,jag bara måste för nu mår kroppen inge bra alls, iiiiinge bra alls

Hursomhelst, det går att "missköta" sej i form en kort tid men om man inte kör på rätt väg sen med mat och motion så då går det åt pipsvängen så...good healthy fooood is on my plate tomorrow!!

detoxthé från Kusmi=gott


Osocial är vad jag varit för länge nu, saknar mina vänner så nu måste jag rycka upp mej..så AW med A imorgon och idag fick jag fira av lite sms runtom vännerna och kolla läget men det verkar som om läget är lika för många just nu, att vara lite osocial till vårkänslorna kommer..
Vi kan ALLA behöva lite vår/positivism nu! så jag har beställt det av vädergudarna :)


Ciao!

RSS 2.0