drinkar, värme å cash

ja så skulle man kunna sammanfatta denna vecka hittills på företaget och det låter väl trevligt men sanningen var drinkutbildning, drinmenyer, inköp av sprit diverse tillbehör,barutrustning, glas etc etc samt värmen man jobbar i nu är INTE kul men att det kommer in lite cash på kontot iaf då vi har mycket gäster (kul!) (cash som sen ändå bara räcker till räkningarna som trillar in )

..så knapp är tiden nu för nåt annat än jobb jobb jobb. Det är fysiskt tungt nu så in i Nooorden. När jag kommer hem och man inte är varm längre av allt spring och slit så börjar varje kroppsdel värka ojoj så ont men eftersom jag inte stretchar och trillar ner i soffan så får jag skylla mejsjälv. Ta hand om kroppen bättre än så bör jag..
Nåja klagomålet slutar här för det är nu the cash is King oj nä sorry jag menar ju Queen! dvs det är meningen att jag ska kunna leva på mitt företag också. Mitt löfte till mejsjälv denna vecka ¨är att att jag ska se till att varje "sur" sommarsvensk blir glad igen vid sitt restaurangbesök hos mej (svenskar är ett sur-folk när dom ska käka på semestern! iaf häruppe) Jo jag vet jag ska ju se till att dom alltid är glada men jag kör extra smiles denna vecka ;)) 

ikväll får jag en timma till att blogga och läsa bloggar det är dagens "roliga timme"

Nu har vi haft snällaste duktigaste bartender-Tobias (släkting) hos oss som utbildat oss och gjort en drinkmeny som är fab! Love it, måste bara nu får andra att göra detsamma. Vin och öl säljer vi såklart redan bra men lite annat stärkande i vår miljö blir ju bara pricken över i, guld!

 Tobias in action
 Cosmo! en tjejklassiker, måste ha'
 is-kaffedrinkar så gott!
 Tobbes mojito, vår nu! :)
 Dream Passion!

I en kruka på bron framför huset har jag planterat olika mynta-sorter, basilika och rosmarin bla och varje kväll gör jag en kopp thé med mynta i, sååå gott så härligt. Därför var det xtra gott att få smaka på Tobbes mojito som vi nu ska sälja (förhoppningsvis) med en massa färsk mynta i!

Nåt annat jag blir dålig på , förutom att ta hand om mejsjälv i all stress är att äta, äta överhuvudtaget, det blir en massa Nutrilett för jag hinner aldrig ta frukost eller lunch MEN på vällen har vi vart duktiga på att käka nåt bra OCH dessutom har jag, som inte brukar bry mej i det så mkt på sommaren, börjat tok-grilla!


Jag grillar allt men favoriten just nu är Angus.hamburgare med egen dressing och grekisk sallad så det har blivit en del av det nu :)
Jag önskar man kunde grilla åt gästerna på jobbet hur härligt vore inte det, sätta upp en stor grill vid uteserveringen och grilla men då hade Roffeman fått komma å bistå som är Grill-kung ;)

 R:s grillmat
 BBQ-king


När man jobber hela sommaren som jag gör får man iaf glädja sej med dom fina kvällar som vart och förhoppningsvis fortsätter ett tag till (please, pretty please!)
och nästa vecka ska jag unna mej nåt kul varje kväll...come with me! :)



Night night!


RSS 2.0