måndag

image410

idag var det en "sådan måndag". Jobbigt att kliva upp
Trist att veta att det är både 5 dagar till nästa lediga dag och 5 dagar fram till lön
Jag missa en läkartid..pinsamt att dom fick ringa upp och undra var jag var..inte där iaf..Jag satt
och "surra" med en gammal kompis på mailen ist med lunchtalriken i högsta hugg.

..Men! Dagen gick ganska fort iaf

Prommis med A när jag kom hem och nu ikväll blev det lite familjetråkigheter, inget direkt oväntat men tråkigt för Pd, ledsen för hans skull, när han dessutom är bortrest.

Imorgon är det tiiiisdag och nästa Shlms resa måste bokas och nya menyer fixas förutom alla varor som kommer imorgon. Busy day som vanligt alltså.

Ser framemot Valborgs då det blir grillfest med vänner i stugan...åh vad jag längtar till sommaren och min ev semester!!

night night

Att göra typ ingenting

..är mitt tema idag :) Ont i halsen har jag haft i en vecka nu och förkylningen ligger på lur men det är frustrerande att det inte bryter ut helt eller försvinner, torrhosta irriterar och trött är jag efter denna mastodont-vecka, långa arbetsdagar och jobbtripp till Shlm hem på torsdagnatt och upp o jobba fredagmorgon dock blev det ett trevligt avslut på veckan med inbjudan till mitt förra jobbs personalfest. Mat och gott vin och snack hela kvällen igår, slocknade direkt jag nådde kudden då jag kom hem.
Lördag idag, jag tänkte käka pizza och se nån DVD, bosätta mej i soffan :) Pd är bortrest tom onsd, vi går mest om varann, ses inte överdrivet mycket kan man säga :(
Meningen var att jag skulle åka till Rödis men tanken på att åka till en kall stuga när man känner sej lite frusen var inte så lockande och det kan va mysigt att bara vara hemma, själv.
image409

I veckan ska jag sätta ihop allas semester veckor på jobbet och se när jag kan tänkas få min, ska bli spännande. Vill gärna ta en tripp nånstans i sommar men vet att man har mycket annat dom pengarna borde gå till och ja..man har ju fått vara på 2 USAresor på 4 månader och har man tur blir det igen nångång framöver.

Happy weekend!

tidsbrist

..tiden räcker inte till alls just nu, jobbet slukar en med hull och hår och trots att jag ger järnet hinner jag inte ens hälften av allt som skall göras. Idag, nyss hemkommen efter 13,5 timmars arbetsdag så är man uppe i högvarv lagom när man borde sova, som att man har jetlag utan att ha vart iväg ens..
Personalmöte i 4 timmar ikväll, skönt att ha det gjort men det är också skönt att få tid tillsammans och prata lite om saker och ting..sommarplaneringen är igång.
Nu är det bara att hålla tummarna för att min semester kan bli av, ordentlig sådan för en gångs skull.

Åker till Shlm ett par dagar i jobb och det medför att ens jobb man "missar" härhemma ska fixas innan, om jag bara kunde bli bättre på att planera!...

väskorna från USA är iaf uppackade men det känns som om det var längesen vi kom därifrån, längtar redan tillbaka dit, en längre resa overseas ska planeras soooon!

Jag är trött i kroppen men inte i knoppen just nu så..jag önskar jag vore lika avslappnad som min lille kille Wille när han sover i Pd´s knä...haha
image406

.och J som är hos bror denna vecka hínner jag inte ens träffa :( tur man har bilder på min fina J. Faster skall handla nåt kul i Shlm så vi kan leka sen nästa gång.. "kyler" kanske ;))
Här tar han en "snabbpaus" i hoppandet i storsängen´det bästa man kan göra i stugan om man inte är ute och grejar vill säga!
image408

Natt natt! (försöka sova kan man ju alltid)

Sleepless in Seattle

..kan man nästan säga men jodå vi hann med några timmars sömn i dessa princess sängar som är på The coast hotel in Bellevue. Såååå sköna med 4 (!) big kuddar, jag var så nära att ta med några hem men för M:s skull hahaha lät jag bli, nädå, nästa gång ska jag köpa egna ett par stycken, dom är billiga (dom oxå)

Jetlag...jo lite, somna på soffan när jag kom hem idag och är naturligtvis pigg som 17 just nu då man ska sova då men sånt får man ta då man fått fara iväg så här. Lycklig blir man på ett löjligt sätt när man vart på ett äventyr som detta (igen) med så glada positiva människor runom sej som resesällskap och sen med Amerikanarna som verkligen är trevliga.

Åkte på en trist maginfluensa innan jag åkte så påverkade början av resan så så mycket av det goda att äta blev det inte dock men lite pancakes på Oriel café och nachos på Cheesecake Factory blev det som extremely later dinner på söndag. Goda théer, kryddor och mycket annat får man njuta av här hemma som jag köpt såklart.

bilder kommer för det bästa av allt var nog Space needle på söndagkväll, otroligt!..kan inte säga nåt annat´

..att jag fick sitta i cockpit på hemvägen vid start var också en otroligt kul grej och att åka i business class är det få förunnat med superservice av bästa SASpersonalen..så ja... man kan nog säga att jag är nöjd med den resan ;)))
Nu är man tillbaka i "köket" men minnen lever man länge på och kicken´att få komma bort ger en ny energi, till nästa gång, nästa reseäventyr!

Tack M! utan krusiduller å fjäsk men du e bästa resekompisen ever :)
(Seattle is in my heart )
Night night
image405

Snart..

..bär det av till US :) Först till Malmö via Sthl och sen till Köpenhamn för att åka till Seattle, känns som om resan hemifrån är jobbigare än resan till USA på 11 timmar, det gick så bra sist,  mest synd om M som måste jobba på vägen dit och hem men jag får se till att hon får vila och ha det bra när vi är på plats ist (lite svårt dock då hon e shoppingtjejen nr 1 ;)) hon har energi!  men det är det som är kul, ingen vet väl så bra som hon vart man ska åka, var alla roliga shoppingställen finns, restauranger, caféer. Teknikpryalr och sånt har hon också full koll på ojoj, det kan jag ju inget om. Det som oxå är så kul är att hennes intresse för restaurangvärlden e lika stort som mitt och caféer tycker hon oxå om så det är nog det bästa resesällskapet man kan ha, jag sa ju det, alla borde ha en egen flygvärdinna ;))
Förberedelser på jobbet imorgon  hela dagen inför resan sen ska vi åka och se om skotern står kvar i stugan, det blev till sist köp i fredags, en Yamaha Venture Multipurpose, en -08 aldrig körd, jättefin Så kul att åka trodde jag nog inte att det skulle vara, A och jag körde stora delar av lördan. Vi hann med en vurpa och några fastkörningar! Länge sedan jag skrattade så..! Jätteblåmärke på benet efter en fastkörning har jag som minne.
A på skotern ready to go :)
image379

Påskhelgen var great, 3 lediga dagar och massa folk i stugan, totalt var vi på samma gång 17 st (!) vi var ute och grillade, åkte pulka/bob etc, fiiiiint väder var det oxå
bilder från påskdagen


A och M på bob nerför storbacken, lill M var hur orädd som helst då hon susa nerför backen i hög fart
image390
Eftersom Wille är nyrakad, pälsen är jättekort kan man säga,  så var jag tvungen köpa en jacka åt honom och den tyckte han om faktiskt, frös mindre iaf :)

image391

Innan påsk fick jag köra igång med lite tårtor på beställning och Spindelmannen som jag har gjort många ggr, kul är det att ha kommit igång lite smått igen. I USA ska jag inhandla tårtprylar såklart, måste kolla lite på nätet innan så jag vet vad jag "behöver" :)

image392

När M kom hem från Bangkok sist fick jag ett fång med orkidéer, så snällt, lagom till påsk hade jag hela stugan full och dom lever än..
Här är bara några blommor av alla jag fick, det räckte till alla rum..
image393
..sen efter hennes senaste stopp i Chicago fick jag 2 böcker med tårtor och cupckes i present! Tack M! :)

.dessa böcker kommer jag spana efter på Target..
...och lite annat
denna cupcakeställning jag velat ha till våra caféer finns för en spottstyver där, 180 kr mot 700 i Sverige (!)
men hittade också en annan variant ännu billigare, ska bli kul att se på plats...så kanske ett café iaf får en ;)

och kakformar är det halva priset som gäller..30dollar dvs ca 190spänn
image401
men det absoluta måstet" i köksväg är denna "caddy" fr Wilton!
image403



till "Joppis" finns det ju mkt såklart, leksaker har han så mkt av men det finns annat roligt...fina sängkläder men måtten är väl inte desamma men det går väl fixa
coola Elmo´
image402
image404
Nu är det ju naturligtvis inte bara shopping som gäller, denna gång ska det bli kul att se mer av stan för det måste vara bättre väder än sist då det var snöstorm och mörkt tidigt (som hemma) Space Needle kanske vi hinner med och div caféer och koll på restauranger, har varit in och checkat vad som finns på nätet.

nä nu måste jag hoppa i säng!
Night night..

RSS 2.0