väder

väder brukar väl vara ett av det mest vanliga samtalsämnet mellan folk och denna sommar..ja denna sommar undrar hur många gånger jag sagt.."vad är det för fel på vädret.."? Helknas, det regnar, det hällregnar, det åskar, det är sol, det blir molnigt..å det på en och samma dag PLUS stormar emellanåt också. Denna fuktighet är ju dessutom heljobbig då man jobbar i kök...plus att det är rötmånad. Så det gäller att ha dubbelkoll på all mat och kylar och frysar som ofta går sönder under sommaren då dom får gå på högtryck






Har vart och käkat våfflor med hjortronsylt och grädde hos bror och nu ska jag ta nyaste inredningstidningen och sätta mej ute på altan, det börjar bli mörkt men jag tänder flera ljus :)
Det har vart en solig och fin kväll iaf o,än sådär fuktig och man blir lite tung i huvudet men hey, inte klaga, det har inte regnat ikväll iaf!

Imorgon är jag faktiskt ledig, ska ha en heldag med mor som fyllt år.

Snart är det augusti...sommaren är snart över men jag har min kvar ;)


For you...downunder


jodå..

i lördas var jag med om nåt himmelskt
snart kommer bildbevis, you just wait n´see....
Jag ler när jag tänker på det

I väntan på solen...evigt hällregn och grå himmel..drömmer och längtar..bort bort bort till en himmel med sol och till värmen..snart så..

G´natt alla



summerlove

nu känns det inte längre lika jobbigt att jobba hela sommaren när man vet att man om inte alltför länge får sticka ner tårna i den vita sanden och bada hela dagen lång i vaaarmt vatten...och mysa i solnedgång..på andra sidan jorden, far far away från alla bekymmer..

Idéerna vimmlar i huvudet om framtiden och även om jag inte måste bestämma nu vad jag ska göra eller vartåt det drar så...är jag en sån som inte gillar att ha kontroll liksom ..ett problem med mej..istället för ´go with the flow`och låta tiden avgöra, nu är siktet inställt på jobba jobba jobba för att sen resa resa resa..SEN kommer jag måsta ta tag i verkligheten..å tro det eller ej..ganska spännande är det ..för om jag känner mejsjälv tillräckligt så kommer jag inte ligga på latsidan för att hitta det rätta för mej :) 

..tillsist en ytlig önskan till shopping-guden, please please let me have a pair of Swedish hasbeens´! ;)



g´natt/ Miss J

oh yes!

äntligen nåt att se fram emot :)
Nu vill jag kramas!


Leaving for the land of my dreams..and I might not come back!!

sov gott alla

post

idag kom brevet
tack?!
 7,5 år senare.
fegt, opersonligt med stavfel ..men hade inte väntat mej annat
Det löser sej
It will be alright

bara för en dag

..tänk att man oftast har så svårt för att...inte göra någonting en dag..att som idag ligga i solen, läsa, gå ner till vattnet och höra vågorna..att göra i stort sett ingenting..fast man borde göra annat..som känns viktigare. Men idag var en sån dag, ingenting blev gjort, tusen tankar dock hann passera hjärnan och mycket funderande om framtiden. Vad det nu egentligen ska vara bra för, en del kan man ju påverka själv..men mycket händer av en slump och en del är förutbestämt så...vi får se vad framtiden ger och vad jag själv lyckas påverka...What will be will be.

Ute på landet händer inte så mycket men ändå så händer det småsaker hela tiden, det grillas, folk snickrar, fiskar... traktens "gubbar" fick ner badbryggan idag, omän något sent i år så nu är den på plats, vattnet var varmt, faktiskt..
Poppy smet minst 20 gånger till närliggande grannar och två dopp i gyttja hann hon med också, trist för henne bara att hon inte gillar att bli duschad sen med vattenslang ;)

Jag har en ny b.f ;) He´s a killer machine, han följer med överallt, han är i sovrummet om natten han finns med vid solstolen på dagen, på altan vid lucnh och middag. Han gör min dag myggfri..han heter..Thermacell
ThermaCell Vit350 pix, buy it, det funkar!


Sitter och letar resa.. behöver sticka ner tårna i sand och se och känna havet. Bali vore en dröm men Floridas stränder funkar alltid också.
Vi får se..Resa...snart..måste...




true

The five agreements

1. Be Impeccable With Your Word – Speak with integrity. Say only what you mean. Avoid using the word to speak against yourself or to gossip about others. Use the power of your word in the direction of truth and love.

 2. Don’t Take Anything Personally – Nothing others do is because of you. What others say and do is a projection of their own reality, their own dream. When you are immune to the opinions and actions of others, you won’t be the victim of needless suffering.

 3. Don’t Make Assumptions – Find the courage to ask questions and to express what you really want. Communicate with others as clearly as you can to avoid misunderstandings, sadness, and drama. With just this one agreement, you can completely transform your life.

 4. Always Do Your Best – Your best is going to change from moment to moment. It will be different when you are healthy as opposed to when you are sick. Under any circumstance, simply do your best, and you will avoid self-judgment, self-abuse, and regret.

 5. Be Skeptical, But Learn to Listen – Don’t believe yourself or anybody else. Use the power of doubt to question everything you hear: Is it really the truth? Listen to the intent behind the words, and you will understand the real message

(från boken The five agreements)





Nåt att ta efter...


marchin on´

..hemma igen efter soliga dagar söderöver med sweetie A
SOL SOL och mycket varmt men vi lyckades hålla oss igång ganska bra, sola, slappa varvat med some serious shopping. A är ju min personal shopper, inget går hennes öga förbi...på gott och ont, är det nåt man vill ha men inte får godkänt på så är det bara snällt att lägga/hänga tillbaka MEN är det nåt man vill ha och får godkänt på då vet man också att det är bra ;)
 
Sun sun sun....music, food, shopping, dancing..whatelse is there to wish for in summer??

Goda drinkar på T.G.I.F ute i solen och mycket god mat bla på Kamarinan, grekisk Pikilia och kall öl yummie!! (deras souvlaki går inte av för hackor!)
Picnic i Vasaparken med vin jordgubbar, färskbakt tomatbröd och goda ostar (nåja inte alla dock, lyckades köpa en brie med vitmögel i som luktade gammal surstrumpa och efter ett tag i solen var det bara ett måste att slänga den!)
På söndan hann vi med brunch med Em´ på Rosendal och sen låg vi och sola och snacka strunt, bättre söndagar får man leta efter!...

Laddar ny musik till löparrundan som abselut börjar imorrn, uppvärmining blev det ikväll med S på snabb promenad men nu blire´ ta i med hårdhandskarna igen!!



run run run for your life!

RSS 2.0