come rain come shine

ända sen man kom hem från Miami och solen har jag bara längtat tillbaka, det var inte nog tiden overthere..
regn rusk och kyla var dessutom det som mötte en..
Men!..no no no...detta är inte ännu ett gnälligt inlägg!
detta är ett positivt sådant för solen kom..även hit..igen, i flera dagar har jag njuuutit av solen och den fina hösten, no complaints!
Bor ute på landet, promenerar varje dag och försöker "samla på mej" så mycket ljus och sol som bara går för att ens orka tänka på att vinterna snart är här igen. Sitter i lill-hamnen på eftermiddagarna och väntar på solndegången, fotar och fotar för sedan när det är vinter igen tar jag fram bilderna och ska tänka..det är inte sååå långt kvar till våren iaf ;)
Att det blir mörkt fort nu är okej när fullmånen som varit nu lyser nästan lika starkt som solen på kvällen..
¨
 kvällspromenad

fullmåne...


tyngsta veckan på jobbet nu dvs den "sista"-I´m sooo gonna miss my girls.. :(
Men allt har ett slut och allt har en början.


Bosey tae ya!











yep

..jag föll för reklamen, bought em´and love em´!


på G

..på många sätt

...på samma gång som jag massor av projekt att ta tag i och undersöka så blir jag en aningen stressad av min egen entusiasm att hinna "dra på mej" saker...varför inte bara känna lugnet och se vad som kommer ...det är väl känslan av att stå där sysslolös..jobba jobba jobba har ju vart ens mantra länge nu.
Ett företagsprojekt att se över-ska jag verkligen bli egen igen?! Hmm jag vet inte...har hårda krav på mejsälv och vet verkligheten i denna bransch alldeles för bra.
Ska man flytta på sej?...känner mej en aningen too old..men vet att det är man väl aldrig för en sådan förändring heller!
Satsa på nåt nytt..? Vad isåfall..
funderingar funderingar...
Tiden i USA som väntar får ge en del svar...har "portföljen" med med papper att fördjupa sej i och ansökningar att grunna över...på stranden...med en Millers lite´i handen!! ;)

Om man tänker på denna dams resa så..borde nog ingen tänka att ngt är omöjligt när det gäller att göra karriär..eller hur!?
I´m humble´...sjukt otroligt bra röst och låten en av de bästa jag hört




Har bott ute i stugan nästan 3 veckor nu och funnit att..jag vill fortsätta vara/bo där så länge det går innan kyla och snö gör det svårt nog. Mår så fantastiskt bra av det och nu är det hårdkörning med kost och motion igen, back on track sas!..

Ser framemot hösten iaf..mycket står på agendan...min fina vän K kommer snart upp och förgyller min tid, oj så kul, det var så länge sen. En tripp ner till fina I tänkte också hinnas med och sedan när snön fallit..London. Resa och umgås...vad finns bättre??!!

Nu när bokslut är fixat och tvätten i maskinen skall jag göra lite research på Miami sen printa ut alla flight-tider så man har koll!!

 
Weirdo -you´re my rock



RSS 2.0