sorrow

i söndags var det årsdagen av min fars död. Minnet plågar mej alltid till jul eftersom han dog så nära just jul, em av mina första tankar när jag fick det beskedet, att pappa dött..var..-nej det går ju inte, det är jul jul?!?
Man tänker så knasigt, hjärnan funkar liksom inte att ta emot sånna besked, man kan inte ta in det,det blir kaos och man vet inte vad man ska tänka och det är nog då dom bisarra sakerna träder in..eller dom banala just som -nä..nu är det ju jul så då kan det inte vara sant?!

likaså blev det nu när jag fick ta emot polisens besed..-din bror har gått bort
samma sak igen..
-nä men nu är det ju jul, jag ska ju göra iordning för julen nu ju..
kaos
igen
..hjärnan fattar inte..
man kippar efter luft man vill inte ta in det..
kan dom bara inte gå
då kanske det inte är sant
men nej dom står kvar med mössorna i hand
tittar ner i golvet
då börjar jag tänka ..men stackars dom..att måsta åka till främmande människor och säga sånna elaka saker
kaos

Nu har det gått en vecka snart och det är lika ofattbart, jag provade ringa hans mobil idag..den var avstängd, konstigt liksom, undar om han är utan pengar till telefonkort nu igen..nä just det...han finns ju inte mer

Hela veckan har handlat om begravning, att ordna med hans saker, ordna med transport av kroppen upp..helt bisarrt..Bara nån dag innan han dog pratade vi länge om hur kul det skulle bli när han och bror D kom hem till jul..syskonkväll på restaurangen med stand-up med honom och interna skämt och knasiga julisar och mat och god att dricka (skit i finliret syrran, sätt fram några öl och tacotallrik! ;))
Han var så lycklig, jag var lugn och tänkte -nu ordnar det sej, orolig syster som man alltid är för dom yngre..
-mitt break har kommit nu syrran, sa han, -äntligen :)

Jag har vart så arg
så jävla arg
när tar skiten slut
aldrig tydligen


Igårkväll chattade jag länge med hans bästa tjejkompis, om sista dagarna innan han dog, begravningen och om hans saker..det var så skönt med någon "utifrån" som var nära han.



Vi hade inte samma musiksmak jag och min bror men han var unik på så många sätt och detta inlägg handlar bara om honom då får jag lov o spela hans musik, likaså hans minnesdag som jag planerar, det är skönt att planera omän nåt helt galet, men skönt just för att slippa tänka på det sorgliga. Jag vill göra det så bra som jag kan och att han skulle bli stolt för att det blir så personligt som det bara går. Med hjälp av hans vänner och övriga familjen tror jag det blir naturligtvis en sorglig dag men samtidigt en mycket minnesvärd dag


Du var min lillebror och jag var så stolt över dej och jag är glad att jag sa det ofta och slipper ångra att jag inte hann.
Det finns ingen rättvisa alls i att du måste gå nu
ingen alls
men du blir aldrig glömd
vila i frid

111111



jomen visst tycker man väl att en sådan "speciell" dag torde blir nåt speciellt!? Eller? ..inte en såndär fredag då allt skiter sej och när man ordnat lösning på ena problemet kommer nästa..allt från personal som måste stanna hemma med sjuka barn till kyldörrar som inte går i lås hur man än gör till babsmaskin som inte funkar (en fredag!)

Och nu när vi hittat en valpuppfödare där vi bestämt att någon av dom 2 valparna skulle det bli vi såg på igår
med betänketid från igårkväll till i eftermiddag (ok med uppfödaren alltså)  så när man då ringer är båda SÅLD!
Poppy ska få en kompis..vi får se hur det går.
(kanske blir det en "Clive"?.. ;)


Nå nåt mer positivt nu i dimman påvägen hem ikväll från fredagsmiddag hos bror och svägerskan så hade så många pyntat med ljus i granar och på hus med lampor som gnistra och då kände jag ett il efter att få "ta fram julen"..älskar julstjärnor i fönstret och fina ljusslingor ute när det är mörkt speciellt nu när ingen snö kommit än :(
 IKEAs Stråla

Glöggen är iaf hemhandlad fast bara första omgången, jag älskar glögg och det finns många sorter att välja bland. Blossas -11 är riktigt bra denna gång!
MEN jag måste rekomendera något som är alkholfritt. Nygårda har en julmust lagrad på bourbonfat på Systembolaget, jättegod, fin flaska att ha  på matbordet, släcker törsten, inte söt! Buy it!!
(Blossa -11)


Nygårda Julmust
 oj så god! (Söt, nyanserad, kryddig smak med inslag av fat, choklad, ingefära, kanel, kavring och pomerans)

Dax att le lite titta på denna lilla varelse! ;)


Nä nu måste jag mysläsa lite innan sängen ;)
Happy weekend to ya all!



OMG!

vi börjar med låten som spinner på i mitt huvud..


Ja jisses hur förvirrad har jag inte vart idag, gjort bort mej dessutom, skrivit ett inlägg/kommentar till fel person på facebook, skickat sms till fel person (big NoNo!) Och inte känt igen en jag borde känna igen som kund på jobbet..eh---vem 17 är personen framför mej som står och babblar som om man kännt varann i 100 år? Tror det var ngn jag jobbat med tidigare...vet ej säkert, Suck.

Lyckligtvis kände jag igen svägerskan ;)) som kom och lunchade med lill-Tjolla dvs nydöpta Havanna  fasters hjärta
 Sen mysfika med lill-kusin det var månader sen sist , så idag har jag vart "social" som bara den!

Imorgon blir det att åka och kolla på valpar ;) Längtar!

MEN nu till nåt annat! Jag tänkte starta en mat/bak och dryckesblogg också..hm som om man har tid till det, men eftersom det är mitt störtsa intresse OCH arbete so why not!? Har så många idéer till upplägg så jag tänkte= give it a try men önskar o hoppas jag får med mej min "partner in crime- Roffeman" som matspecialist och som med sin charm ;) och humor kan få till mkt intressanta inlägg. we´ll se hur det blir, återkommer!

night night!






RSS 2.0