Kan inte bestämma mej...

(..först, slå på bakgrundsmusiken ;) ...
over the rainbow...


Kan inte bestämma mej om..om det är okej att hösten är redan här eller inte, ja jag vet att det varken gör från eller till om lilla jag funderar över sånt, världen stannar ju inte ändå.. ;)
Tiden går så fort och jag ska erkänna att det är inte för att jag har så roligt men det är okej, helt okej, mycket händer men ändå inte på samma gång, det är helt enkelt som vanligt.

Gäststugan med den vedeldade bastun är på plats, pust å stön, ja inte för att det var jag som byggde nä då men det var ändå liksom lite småjobbigt innan byggnaden stod klar haha. NU är det grand finale, målning in och utvändigt och glovet bör hamna på plats innan inrdening sker, nice. Dilemmat hur sovrummet ska se ut och vilka färger (förutom grundfärgen det vita, golv, väggar o tak) blir ett angenämnt "dilemma" under kommande veckan som jag ska få vara ledig..en seeeeeeen semester kan man säga, den första gick i sank. So 7 days utan ett enda telefonsamtal på arbetsmobilen, det blir (hoppas jag verkl) sanning from tisd efter månadsbokslutet


Poppy loppy blir större och större hennes valpighet har väl avtagit lite men inte så mycket, det är mkt hyss hon hittar på och Wille "suckar" tungt åt det men promenader långa och många är nu vardagsmat för matte, har ju vart lite slö med Wille måste jag säga sista tiden så Poppy har bidragit till mkt friskluft och annat att fokusera sej på i dessa tider av "röra".
Nåja...

jag funderade här om dagen på hur mkt ett lantställe kan betyda för en "sån som jag" och har kommit fram till att det var det bästa stora köp jag kunde gått med på.
skälen..
=naturen/trädgården/uterummet.. (Poppy står modell)

skäl 2
=lugnet (finns rakt utan för fönstret)

....det är en tillflyktsort där inte så många måsten" finns utan mest möjligheter och viljan  till så mkt kommer fram, jag vill både laga mat och vara ute och göra trista saker som stapla ved. Allt (nästan iaf) blir lättare och kul på olika sätt...

jaja detta var en liten hyllning till Red Mountain"

Nu är det sovdax och imorrn är bokslutet på G på jobbet och jag måste sätta lite fart! Roffeman kommer till helgen och säsongens sista grillning är planerad mellan penseldragen på stugan, kanske får man ett glas vin oxå ;)
Jag håller på lära mej spela på hästar, V75, jag och R har redan funderat hur vi ska spendera "miljonerna" ;)))))

natti! 

Poppy loppy!

..tillökning i familjen kom 21 juli i form av en fiiin cocker spaniel flicka, en busig sådan, mkt busig, matte är
alldeles slut efter dessa veckor, har väl aldrig vart igång och framförallt ute så mkt som nu, men det var
liksom det som var meningen också :)
sorry för en suddig blid men det är från mobilen och denna tjej är inte lätt att fånga på bild för hon är aldrig lugn eller stilla..ja förutom ett par timmar på natten då!
Poppy blev namnet efter mycket om och men och nu är hon snart 15veckor!
Wille tycker detta påfund med en valp i huset är föga roligt men han skyddar henne till varje pris då stora hundar nosar åt hennes håll iaf.



..ett kort första inlägg så här efter sommaren..eller vilken sommar rättare sagt..men men nu får man tända så mkt ljus man vill iaf! sådeså.. :)
TTUL

RSS 2.0