Riktig sommar..

..är det väl inte förrän det regnar som det gör nu? :)
Har semester och idag är fösta dagen det verkligen känns som jag har det, semester alltså, av förra veckans dagar jobbade jag 4 så adjöss med den veckan men nu, nu ska jag försöka släppa det och koncentrera mej på..ingenting! :)

Har precis haft näst sista kbt sömnterapin och nu ska vi inte ses igen förrän i slutet av aug MEN då har vi i gruppen bestämt oss för att ses igen som grupp privat och..ja prata diskutera & "älta" våra sk problem. Det känns bra, det var en bra grupp med kloka människor och som jag gärna ser igen. Kbt rekomenderas verkligen för att ta tag i problem som tex sova bra mm!

Jag följer aldrig program på TV som svenska IDOL eller sånt, tycker inte det är nåt bra men American Idol är bara så bra, alltsomoftast. Favoriterna i år har hela tiden varit Jason Castro men den som är bäst just nu är endast 17-åriga David Archuleta som gjorde en sån bra tolkning på Imagine (en låt jag annars inte gillar speciellt men this one! (Oh god..) Jag får gåshud!




Jason Castro-Hallelujah följs sedan av David Archuleta-Imagine....


Ikväll då! är det dax för SATCfilmen :) så idag känner man att man får njuta, sovit länge, träffat och pratat av sej med goa´människor och sen bio och på toppen av det så är det säsongstart för Midsomer murders kl 21! lagom till jag kommit hem...kan dan bli bättre? Skiter i regn o rusk, det lyser i mitt sinne idag iaf! :)

Imorgon är det dessutom lönedags, welcome haha..en tur till IKEA kanske, ska inte planera så mkt ju dessa dagar så vi får se helt enkelt.

På midsommarafton jobbade jag, det var dax för en bröllopstårta och fast det var ett tag sedan så gick det på räls faktiskt, bild kommer senare. Midsommar i övrigt var helt lugn och skön och fylld med god mat och mys i stugan.

M är i Seattle på jobb och man längtar dit igen när man ser bilder som Space Needle by night..vilken view. USA blir nästa resemål igen that´s for sure.



En skön sommar önskas alla!





soon very soon

..ska jag ha semester! :) ojojoj så välkommet men hindret innan är rätt högt just nu, mycket förberedelser på jobbet, beställningar, nya menyer, scheman, pappersjobb, budgetar mm mm skall göras innan man får gå i mål..
Imorgon är restaurangen abonnerad av ett större sällskap som skall ha matlagningskurs med mej och barista kurs med Jennie (min bästa barista) Det är lite nervöst just nu, vet inte varför men jag har inte haft kurs i mat förut så här till ett större sällskap sas. Men det ska bli en utmaning, vet ju inte vad dom kan eller har för förväntningar så det kan bli vad som helst..Har satt ihop recept till en sommarbuffé med grillspett och olika tillbehör
(skall läga in recepten här sedan :)
Håll tummarna för att dom blir nöjda och att jag inte choppar´av tummen mitt i nervositeten ! ;)))
bilder från baristautbildningen i Globen i våras...

självklart hann vi med en fika på Hurry Curry! :)



I vår har jag flängt av och till till Shlm på möten och utbildningar och då passar jag alltid på att stanna lite extra för att kolla runt på olika caféer och restauranger
...fika på Vetekatten..(min bakelsefavorit är Budapest så den är min! Moussebakelser är okckså goda men inte alls som gamla klassiker som budapest!)


Ett av mina favoritställen i Shlm att fika på är Hurry Curry (har alltid gillat Renée Voltaires receptböcker)
jag gillar inte att äta smörgåsar (att göra dom ja men inte äta ) men här finns en macka med avocado och äggröra som jag tycker om..
mums..(coolt serveringsfat och bestick fr Indiska)



tårta fick jag göra till A som fyllde år i maj...
och på midsommarafton har jag en beställning på en bröllopstårta, det blir kul!


2 nya tidningar ligger på köksbordet så nu ska jag bläddra i dom och se igenom sen sista recepten för imorgon, då börjar ävan kusin V sitt sommarvik hos oss igen, kul

night night!

Sommar

..har det blivit på en gång ju över hela landet, hinner inte se så mycket av den då man jobbar men kvällarna är underbara.
Var till kusin V i förrgår och såg hästarna släppas ut, såg härligt ut..
V med sin älskade häst..
image423
utsläppet...

image430

Ikväll har jag och A vart på föreläsning i mind control (marknadsföring) som Rix fm höll i, okej var det men inte såsom jag förväntat mej, ganska mkt som var självklart om man jobbat med marknadsföra ngt men lite nytt tänk osv blev det. After work med öl och tacos och sen lite cd´s mm med sej hem, ska lyssna på det i bilen sen om det är nåt mer man kan snappa upp.
Imorgon hägrar landet med lilleman J och kompis I, ska bara mysa och slappa till fredag, vädret blir som idag, varmt och supergreat.
Pd har vart snäll och laddat upp mina bilder så äntligen kan man visa lite fr Seattle senaste turen!
M med Alex och Niklas..
image431
M jobbar..(på vägen ner=servar mej bla! alltså det är inte min håriga arm som ses utan jag tar ju bilden såklart! :))
image432
grand lit´s i Bellevue, sov som princessor!!! hade det gått hade sängen följt med hem, no doubt!
image433


världens goaste pancakes på Oriel Café...(största oxå!)
image442
bilen var tokskön att köra och splirrans ny..
image443
M & jag är tokiga  men we love Wallmart...man hittar så mkt kul saker där, billigt!
image444
grillar, böcker, husgeråd, leksaker etc etc etc...

och en av de bästa grejerna var ju att sitta i cockpit, det du! inte ens Roffeman har fått göra det på start!
image447
Kapten Erik, andre styrman Oscar duktiga på sitt jobb, hur fn vet man när man ska
svänga bland alla moln! hehehe..


Irene, goofar sej och pursern  var såå trevlig, dom e så duktiga på service SASgänget
att dom orkar fattar inte jag...så många timmar och så trångt och så besvärliga
passagerare , som tex jag hahaha.

söta M..lite trött men vid gott humör! min fina resekompis
image463
mer bilder kommer annan dag...annars tar jag upp hela bloggen ;)

Nä nu blir det lite criminal minds och så sängen, det här går inte! Natti! :)

RSS 2.0