månadsbokslut...

..jamen hör bara vilket tråkigt ord, kanske inte det första man tänker på när man tänker på mej haha men det är sånt "skit" jag måste göra VARJE månad..Tar nu ett välbehövligt (tycker då jag iaf..) break mitt i arbetet och sitter o väntar på de sista kassorna på kontoret. Tur nog är det skitdåligt väder men fuktigt så det känns som om man sitter i bastun...
Appropå bastu, longing for den vedeldade nya bastun i stugan, faaan för segt bygglov säger jag bara, vore trevligt med en bastu före 2008...
Det är mest jobb jobb för mej även om jag hade en veckas semester förra veckan. Pd har haft sitt "sommarlov" och börjar väl så sakteliga återgå till jobb..ska faktiskt bli skönt att få lite ensam ledighet (inte för att jag vill bli av med Pid sådär men..catch my drift) nästa vecka då jag hör å häpna ska vara ledig (min plan att ta 6 v sammanhängande ledighet var ju en löjlig tanke hmm..) men man får va glad åt det lilla och å andra sidan har jag kommit på att det blir lite mer kvalitetsledighet när jag är borta ett kortare tag för då håller sej mina "lakejer" lite från att ringa/smsa såå mkt  :)

I torsdags hade man celebert besök i stugan av kusin m fam ;) har "tjata" ett tag om att de skulle komme, det är ju en bit för dom att köra...så middag blev det, lillebror och J var med oxå. lill-Johannes å lill-Maja hade kul tror jag iaf  :)) J. han är så förtjust i M, tidigt ska det börjas! (men do e ju tremänningar.) Trevlig kväll, för att inte glömma den fin-fina presenten av kusin, ska lägga in bild på den! Thanx!

Utgång var det i lördas med A och M, vi hade planerat middag och lite fest ett längre tag då man inte e alltför sugen att skippa en helg i stugan MEN med trevligt sällskap och mat så why not!? Pd och lillebror haka på. Dansade som tokar och åkte hem kan man väl säga efter nattbesöket på Max föstås.
Trevlig morgon på söndag då man låg o snooza då ringer dom från jobbet och saknar en pers(miss i schemat o ingen har reagerat)! Snällt fick man kasta sej in till jobbet på Hava och köra järnet, fan va gäster jag hade i 4 timmar! pust, hann aldrig känna av om jag va bakis, det arbetade jag bort direkt!

Hann med en sväng till IKEA under förra v och köpa bokskåp till mina kokböcker, finally säger jag då bara!

Jo-i veckan fick jag oxå fina presenter bara sådär av M från USA, kaffebönor, big pack från Starbucks (the one and only) och tvål och lotion fr Victorias secrets, thanx darlin´!

Till helgen e det Lulekalaset men har ingen lust att gå alls, det ska va dåligt väder men framförallt fanns ingen artist jag ville se, men vi får se hur man känner det längre fram..
På torsdag är det utgång med "gammelgänget" från förr på BBB (Mange, Kenneth, Nina mfl) men hör å häpna har inte lust med det heller!..inte deras fel men jag e bara osocial efter att jobbat hela sommaren bland tokiga Norrmänn och turister som kväver en på uppmärksamhet! Vi får se vad det leder åt på torsd. Kommer att ångra mej om jag inte går tror jag.

Imorgon skall jagoch A gå på invit och käka och dricka lite bubbel, bara en såndär trevlig kväll "mitt i veckan fast man jobbar" :) Kanske M hänger med oxå.

Nu ska ja avsluta detta elände så jag får ringa Pd nångång , ska köpa take away, biff i red curry yummie! Kanske lite vin oxå till...får man det? ;)))

Over n´out!



Helg!...fredag med SOL! :)

..trodde aldrig denna helg skulle komma men det gjorde den, HYSTERISK vecka på jobbet, sjukt mkt gäster varje dag hela veckan, så man e trött men framförallt sliten i kroppen, orkar inte med sån här hysteri och arbetstempo längre. Först sterssig morgon med varor och matlagning i köket (i hög värme dessutom) och sen fortsätter sterssen resten av dan´knappt så ngn hinner ta rast alls..tur iaf att det är övergående period för dessa turister skickar jag lätt hem till närliggande land. ...kan man säga att jag tror jag är turist-r..ist? ;)

Nu hägrar Rödis, ojojoj så ja längtat efter denna cottage i veckan...då det inte blev ngt förra helgen så är man desto mer på G att åka dit nu.

Ska sova, lääääääsa och vara ute och har jag tur så håller maskinerna i köket denna helg ("allt" har gått sönder senaste tiden, tur det inte e jag personligen som betalar Friginors reparatörer..) så man slipper åka nåt till jobbet förrän söndag.Håll tummarna!

På måndag får jag min nya mobil och nu ska jag kunna lägga in lite bilder sen oxå, fun fun fun! Pd åk söderut så man e gräsänka men jag har så mkt att göra ändå, vovven åker oxå på semester :) så jag och dom 2 gamla "paschorna" (cats) stannar i stan och ska se en del filmer mys mys mys.....

När jag pratade med kusin ikv o hörde om hennes roliga utekväll på BBB i veckan kände jag att jo..nu e det dax igen för en för mej oxå...kan nog inte vänta till den gamla "klassfesten" i aug. så det kanske man hinn me´ this week!
Måste bara säga att igår var jag redo att säga upp mej då jag var så trött och fantiserade om hur skönt det skulle vara att bara säga t chefen "bye-bye"...får se om känslan håll i sej..har fått lite tips om andra jobb och en vän ska lägga in ett gott ord till ett nytt ställe som öppnar men iofs jag vill ju ha eget buhu...ska int "slava" åt ngn annan mer efter det här......so...cousin R U ready for the dream???!!! :)

Nu ska jag gå å klappa "lilla kackan" (lilla katten på Johannis språk) and then we´re off!

Njut av ledigheten mina kära som är ledig för fn!

vadå helg?

...HELA veckan har det varit underbart väder med sol och värme, kl14 på fredag så kom molnen och strax efter det regnet som har fortsatt till söndag. Men hela helgen har varit färgad grå, ingen vistelse på Rödis och ett kaos med medlande" mellan 2 vänner (som är ihop) och försök till att hjälpa dem förstå att dom kommer att ta sönder varann såsom dom håller på nu..jaja inget mer sagt om det än att det tog praktiskt taget hela helgen men om man vill se ngt postitivt med det hela så får man säga att man uppskattar ju liksom mer det man själv har och får tänka på det då man saknar "dramatik" lr ngt sånt dumt hmmm.....

Åsita och jag hade ett långt distantcall från Marbella idag om vänskap och det behövdes, allt är inte så självklart när det gäller vänner när man e vuxen som man tror. Kryptiskt? Tolkas som man vill.

Har sett en massa TV iaf och suttit en hel del, man e nästan ledbruten så springet på jobbet im får ta igen det. LiveEarth-galan såg man en hel del av men inte Bon Jovi som man ville dock, då sov jag!  #%=¤#"!

Tog en sk långpromenad idag men höll på frysa sönder i den 13-gradiga kylan...hade laddat ner en massa ny musik som jag ville lyssna på, bla Linkin Park...blä va trist då man var tvungen korta ner prommen´ o gå hem.

..ja som det nog verkar så var helgen inte too bright men det är ingens fel utan mitt eget, livet blir så bra man gör det, tror jag fullt o helt på!
Ska ta kortare dag imorgon, har jag bestämt, brukar aldrig funka men känner att det nog blir så im iaf, en DVD och lite Ben & Jerry´s New York super fudge chunk ice cream all alone och jag är i "balans" igen.

..som sagt livet blir så bra man gör det...

ps.
i tordags hade vi en grillkväll i stugan med min kockvän Roffeman som gjorde fantastisk mat, jag lärde mej då (som man eg vet men det är bara jag som är lat och otåligt eg.) att man ska ta TID på sej när man gör iordning grillmaten, det är ju halva njutningen, thanx R för att du påminde mej! Ds.

Gäster..

..på jobbet har man ju "äran" att få trä'ffa allehanda människor, alla typer sas...verkligen ALLA typer..man blir förvånad varje dag (efter alla år i branschen) över kommentarer och frågor..MEN! emllanåt kommer dom som riktigt "chockar" en på det postitiva sättet oxå. Idag just när lunchen börjat så satt jag och Em´ och drack kaffe,( med det kanonfina vädret utanför så är det inte mkt spring i bena vid 11-tiden)..iaf...då kom den här söta lilla gubben och köper sin lunch och efter ett tag då vi satt igen då kom han och gav oss varsin trisslott!..Jag tyckte det bara var för sött eller så är jag bara inte van att folk är snäll ;) haha. Han sa att om vi vann något så skulle vi lova skicka ett kort om vi reste ngnstans..Jag skickade med honom en matlåda till middag hem för han va så snäll, inte alltför många såna´finns...å det kanske är tur i oturen eftersom jag blir så givmild och måste skicka med mat hem oxå med den snälla gästen haha.

Många kommentarer som man skakar på huvudet för hör man hela dagarna och det är oftast innan gästen ens sett maten eller än mindre smakat den, bättre att vara negativ så man inte blir besviken sen verkar mångas inställning vara (och då ska gudarna veta att vår mat är det då inget fel på! Vi ökar försäljn hela tiden)
En lustig kommentar jag fick av en kvinna var -" den där kycklingschhnitzeln..vad är det för något?"...hm ja vad svara man..jag sa-det är kycklingkött som är panerat och stekt...-jaha sa hon.
En annan frågade  VAR (vilken hyllrad) dom kunde hitta läsglasögon på Claes Ohlson?....hmm..ja vad svarar man på den? Jag förvissade mej om iaf att han visste om att han var på en restaurang.

.ja det var en kortis´måste ut i köket å jobba!

RSS 2.0