Im hopeless

I´m hopeless..and I know it!
Jag älskar böcker, kok-bak och dryckesböcker främst då vill säga..denna veckas skörd kanske var lite heavy men oh så lyckad...idéerna flödar..!


Saltå kvarns böcker är HELT fantastiska och systrana Eisenmans mingelmat supergreat, vilka bilder! (och massor av recept) Leilas Hello cupcake..sådär men fina bilder och en del nytt att prova, man kan ju bara inte annat än tycka om henne liksom :)

denna bok har jag försökt läsa sedan Paris-semestern..intressant det jag läst men kanske lite skrattretande tema för en sån som mej (!?) eller så helt rätt kanske ;)
 Läs den, lättläst och ..nya idéer att ta in!
 
4 timmars arbetsvecka...konsten att leva mer och jobba mindre


sen är vi inne i juleperioden nu äntligen..för dvs planering ..och inredningstidningarna är på G..även mat- och idétidningarna...kommer inte kunna stå emot alla..
 Jul Jul

idag har vart den jobbigaste dagen på länge med många problem i stora mått ang firman, dvs maskinproblem, ombyggnadsproblem och div annat som man bara vill skrika åt men men what to do..fortsätta fightas i rätt ordning, tur man har sina tjejer på firman som sköter ruljansen klanderfritt!
Men en del av dagen har vart rolig också, lunch med gammal vän och oväntat samtal med också gammal vän och till sist Försäkringskassan what to say..man har brutet ben och dom frågar-kan du verkligen inte jobba nu?...Hm..ska jag prova stå och se om det håller benet? (emot läkarens order) få se..njae tror inte det va, jag vill gärna kunna gå ordentligt sen när det läkt klart ett tag till va!

nu isäng..det här är mitt nya liv, hoppa isäng före 24 och somna före 02 ;)


Göra om! MakeOver!



just nu vill jag bara göra om, fixa till, på jobbet, hemma (helst i nytt hem, flytta!) Har sån inspiration just nu..som bara trycks tillbaka av diverse orsaker..MEN! på jobbet är det snart dags för en ny yta med fler sittplatser som skall fixas till och jag vill göra nåt speciellt, det ska vara cozy, avslappnat, enkelt! Trä, korg, mörk heltäckningsmatta, ull, fårskinn...
Tavlan ovan har jag beställt till den stora väggen samt tavlan nedan..

 från Parcourrier

och denna nedan VILL jag HA men hittar inte att köpa :( Nåja får nöja mej med dom andra två fina som tanken är att dom skall förses med fina ramar från glada snickar-Roffeman, inget glas bara ram i gediget vindpinat gamalt laduvirkesträ!


Tanken var att denna korgstol skulle få bli till ett antal sittplatser (IKEA) med fårskinn på MEN dom finns ju inte att få tah i häruppe i norr och inte heller går dom att beställa via nätet :( men skam den som ger sej, jag skall ha en korgstol iaf och smala bord i rustik trä men dock inte ´klumpiga` Vi får se hur jag löser det här va ;)



Drömmer om ett par olika möblertill hemmet då, från denna butik, ett skåp för porslinet står högt på "vill-ha"-listan nu :) Tror jag visat det tidigare..
Nåja det är så fint att det tål ses igen
 från Baazar

måste till sängs nu..

Night night! wherever You are...


umbabpa..umbapa..

..håller nog på snurra om, sjunger ordet om o om igen Bevis på att jag behöver ny musik att lyssna på, förrådet måste vara tomt! ;) Musiktjänsten Digster måste jag sätta mej in i, är så dålig på sådanhär men detta verkar inte så svårt, eller inte försvårt för en sån som mej ;)
Via Buzzador, får jag just nu möjligheten att få Digster premium i 6 månader fritt, det kan du också, surfa in på digster.se, använd koden "buzzador" och sprid vidare via fb och blogginlägg :)
Nu håller jagsjälv på skapa en musikprofil, wow vilka "teknikpoäng" jag får ;)

Hursomhelst testa Digster vettja!

Efter en skruttdag i allmänhet så har jag bestämt mej, jag ids inte gå och sova och vara olycklig, nu ska jag gå och sova och tänka på nästa veckas fest jag ser framemot och om dagen efter 3 veckor då jag får (förhoppningsvis) börja "stappla" runt igen som 1,80m lång!

Nigh night




lampOman

..jaa vissa gillar skor..och jag gillar lampor
Har "sprungit" på flera varianter senaste tiden som jag åh så gärna vill ha men som antingen inte passar härhemma eller egentligen är det väl så att ..jag behöver ingen mer lampa..just nu..Men behöver alla tjejor dessa skor då?!? ;)
Nåja man kan ju inte köpa en lampa och hänga den i garderoben iaf MEN jag spanar tills det är dax att byta ngn ;)
Industrilooken, denna stil, som är så populär var jag inte så inne på först, lite kalt lite serilt sådär men nu..I love it, så fint när man ju kan matcha med trämöbler och inte bara till lantligt vitt (för det har ju inte jag) men det funkar faktiskt till antikt och annat trä ju.

kolla in dessa som finns på Länna-möbler..


.oj jag nu smyger det sej in lite möbler också ;)...
men detta skåp (från Nordal) ja hujja´det drömmer jag (nästan) om!..tänk att få fylla det med alla kokböcker eller porslinet!


och denna TV-bänk/skåp ar jag velat införskaffa länge nu..ut med den fula Ikea-varianten och in med denna fina :)


Så sakteliga närmar sej julen, även om jag inte riktigt hann med sommaren och hösten den regnade bort så på nåt konstigt sätt så när julsakerna börjas ta fram i affärer är man "redo" igen..i år fortsätter den vita julen härhemma och som sagt lampor..och ljus..i år ska fler julstjärnor upp i fönstren än den stora jag hade i sovrumsfönstret förra året. Dessa från Watt o veke ör just vita och fina..
Luna
Isa

Några fina större lampor i tyg har jag fastnat för också som denna från
Tine K home

..men vita lampor håller ju sej inte så vita och fräscha alltför länge heller..


Denna från Watt o Veke, Dragonfly (trollsländor som mönster innuti lampan) är cool med sitt mönster innuti men då tycker jag inte om färgkombona på dom tre som finns...
                                           
hos favoriten Parcourrier hittar man
Industrial New Yorker..lovely :)




avslutar med denna lyxiga fina från FLOS, Skygarden, med vit stuckatur i gips som sprider fint sken..(priset 18,000 kr..)
                                           

nä flåt jag måste avsluta med denna Moo lampa, cool cool cool men tyvärr lite dyr (den också)finns på Dennys home som för övrigt är en ny favoritsajt jag kollar in!



...ps..

i sängen

eftersom man snällt fått under hösten stanna hemma kvällarna i ända med benet i högt läge har det blivit vÄldigt mycket mys i sängen med mAssor av inredningstidningar och kokböcker..i stora högar. Och jag har alltid tyckt det vara så viktigt med mjuka fina sängkläder och fina kuddar i massor i mitt sovrum.
Jag har lite "dille" på att handla sängläder men hey det är ju användbart och med två hus så skall det bäddas en del ;) eller hur!
Kvalitet är viktigt, det ska vara bra tyg och mjukt och ganska tjockt. Avskyr sånna där billigare påslakansset som är så tunna och "klistriga" som man nästa ser igenom dom och vars ev mönster försvinner efter par tvättar hujja..nä det lönar sej att lägga på några extra sedlar och få bra kvalla helt enkelt
Men senaste tiden tycker jag det exploderat med nya märken på just sängläder som deesutom är mycket fina men väldigt dyra, knasigt när priserna blir uppåt 2-3000kr för att bädda en dubbelsäng suck.

af swedala..


byNord (me like!)


BeacHouse


Canada goose har nice sängkläder också :)




men såg just att H&M Home verkar komma med nåt liknande, frågan är som sagt dock..hur är kvalitén?. just på HM har jag hittat några andra set som jag fick lite lust att prova till gäststugan
 lite canada goose inspirerat ;) fr HM
 HM ganska fina ändå..
 HM

Avslutar med..don´t we love Lexington iaf..deras bäddningar is to die for! ;))



 


och så här skulle mitt drömsovrum se ut om jag fick bestämma..


och när jag lärt mej snickra så ska min sänggavel se ut så här!



just nu är det ju väldigt inne med att inreda med fjällstuge-look, plädar, djurkuddar, renfällar etc etc..sicken tur för mej då som älskar sånt..just nu letar jag på nätet efter kuddar med i naturfärger och en del med djurmönster till stugans kökssoffa o vardagsrum..mysigt!
Senaste numret av Allt i hemmet innehöll en del inspiration..


nåja dax o hoppa i sängen nu ;) Night night!



RSS 2.0