www.mingelnetwork.com

en kompis kopmis har startat en mingelsida för-dating, mingel-nätverk etc. Gå in och kika eller gå med nu så är det gratis, sidan så helt okej ut tycker jag och det är en Luletjej som startat den.

Helgen har man "hastat" igenom"-Åsita har vart med mej på Rödis och jag har åter kommit i form från en mkt intensiv...grillfest. Jodå fast man e 37 så kan man tydligen hålla igång fortfarande :) Säger inget mer om det men kul var det iaf å nej...jag kommer inte dricka en Long Island Ice tea på mkt mkt länge......

Denna vecka är det...semester...känns konstigt att en måndagmorgon få stanna kvar i sängen...hm jag har ju inte lagt mej än så vem vet jag kanske stannar i säng till tisdagmorgon rent av ;)

En gammal "vän"-P.F .. från förr har jag hunnit prata med och det är alltid värt att "minnas" lite från ungdomen, det roliga och även det tråkiga faktiskt man inser att man lärt sej lite genom åren... Å du P! du har inte "förstört mej!  Lovar! We were young! ....I ´ve missed ya! :)´

Nu skall man avfyra lite mail så man kan ha rent samvete sen

natti natti! :)




Blomsnurr..

..det riktigt fina med sommaren som jag alltid längtar till är när det är dags att få åka och köpa blommor till rabatter, krukor och olika arr..men! det enda tråkiga med blommor och tärdgård är ju att dels få ner dom i jorden (så att det ser snyggt och symetriskt ut) och rensa bort gamla blommor och ogräs. Jag är specialist på att varje år köpa blommor i mängder (har aldrig nån plan med hur det ska se ut bara vilka färger) och sen inte "hinna med"att få ner dom i jorden...så det kan mycket väl betyda ett par påsar med plantor som hinner torka ut och dö. MEN! inte i år , nu hade jag bestämt att innan torsdag då! skulle dom ner i krukor och jord och så blev det :) Tänka sej även jag kan bättra mej ;) Och nu ska jag idag innan jag går hem från jobbet köpa mej en bunt pioner, så jäkla fina, man blir glad av att se på dom.
En till sak ang blommor och sommar som inte är roligt är att plantera på min älskade pappas grav, det blir ju fint och eftersom han älskade blommor (det är från honom jag fått även den liknelsen) Varken han eller jag gillar/-de orangea blommor MEN vita (som min mamma säger är begravningsblommor) så det ska bli vita rosor i år på pappas grav.
Allt som har med sommar har med pappa att göra så tydligt, han hatade hösten och ville aldrig flytta tillbaka till L pga av vintern, han älskade att grilla, blommor i minut och parti, till mamma, mej och i vaser överallt men rensa ogräs fick vi barn göra medan han satt på altan och sola(fick dock betalt per timme). Havet och båtar i Skåne levde han för och så klart tennis och fotboll all the time. Trevligt för mej som tonåring då han tränade fotbollslag (hockey på vintern) så man hade fina pojkar att glo på då man "måste följa på träningen" ;)
Fan (på ren svenska) vad jag saknar honom, tiden läker inte alls alla sår men man lär sej leva med saknaden. Kunde gjort vad som helst för att få prata med honom och visa hur (tyvärr ;) lik honom jag blivit ännu mer i allt. Få berätta om allt som hänt senaste åren men livet är orättvist så är det bara!

Ikväll är den årliga  "stora grillfesten" för krögare, sista 3 åren har det varit dåligt väder men idag ser man solen glimta fram, tänk om det hinner bli bra till ikväll!? Jippi, god mat och roligt folk, blir tungt imorgon kanske att gå till jobbet men å andra sidan så är det sista arbetsdagen innan min semestervecka börjar. Åsita is back in town och nästa vecka kommer jag totalt skita i (förlåt) mitt jobb....(är det nån som tror på det? Jag ska faktiskt det! ;)) Vi ska chilla och bara surr och njuta av ledighet , Pd åker till Oslo så han får man inte se, han åker även till Shlm im för att "tigga" pengar till forskningen stackars Pd, han vill inte ens stanna xtra länge i storstan för att "shoopa" som en annan, hehehe..wonder why?!

Ut i köket å jobba qvinna!...jo jag sitter på arbetstid , nästan, det är min lunch faktiskt, och bloggar men nu ska jag ta göra ett ryck innan man får åka hem och byta om innan festen börjar! :)


NU är dom här...

.myggorna! 17 oxå vad sommaren skulle vara underbar utan dessa myggor, tyvärr e jag e sån som drar till mej dom big time :( Underbart sommarväder och det grönskar ordentligt på mitt red mountain men allt förstörs (nästan) av dessa arga flygande attackerande saker! Grrrr...jag ska fn i mej börja bita tillbkaka!
Nationaldagen "firades" med näsan i ett berg av kokböcker, nä jag har inte fått klart mina menyer till Deli´n men det är ju det roliga med att leta recept å andra sidan så..
Det fina sommarvädret har faktiskt inte dragit ner på gästerna i restaurangen så väldigt mkt än, vi har ju mindre crowded vid fint väder än vid regn o molnigt då vi inte har uteservering tyvärr men som sagt det har varit hyfsat bra iaf så man kan inte klaga på vädret på nåt sätt. Förutom iofs att jag måste vara inne hela dagarna o jobba då..
V åker med familj till Turkiet på sem nästa vecka och efter det är planen att jag ska få ca en veckas andrum från jobbet! Ser framemot detta, speciellt då Åsita kom hem oxå, har beställt lite coola råvaror från Renée Voltaires webshop som jag ska göra veg.mat åt oss då. Bovetegröt och Vetegräsdryck och baka på Macapulver..ja ja säger då det..spännande..om det blir ätbart/gott berättar jag sedan :)
Var i stugan över dagen idag och arbetade hemma med dessa recept men jag sov i omgångar, vilket jag gör så ofta när jag är där vet inte om det är luften lr om jag slappnar av så pass att jag bara ..somnar haha men problemet e nu att jag kommer inte att somna på ett bra tag och då blir morgondagen en pina suck, att jag aldrig lär mej. Imorgon ska jag jobba långpass, försöka ordna så mkt som möjligt ur min "100-viktigaste saker-att-göra"-hög, sen på kvällen ska jag "skutta" runt Ormbergets 1-milslinga med A som avslut och somnar jag inte bar efter det ja då e det bara gummiklibba fram!
Night night!

RSS 2.0