bara för en dag

..tänk att man oftast har så svårt för att...inte göra någonting en dag..att som idag ligga i solen, läsa, gå ner till vattnet och höra vågorna..att göra i stort sett ingenting..fast man borde göra annat..som känns viktigare. Men idag var en sån dag, ingenting blev gjort, tusen tankar dock hann passera hjärnan och mycket funderande om framtiden. Vad det nu egentligen ska vara bra för, en del kan man ju påverka själv..men mycket händer av en slump och en del är förutbestämt så...vi får se vad framtiden ger och vad jag själv lyckas påverka...What will be will be.

Ute på landet händer inte så mycket men ändå så händer det småsaker hela tiden, det grillas, folk snickrar, fiskar... traktens "gubbar" fick ner badbryggan idag, omän något sent i år så nu är den på plats, vattnet var varmt, faktiskt..
Poppy smet minst 20 gånger till närliggande grannar och två dopp i gyttja hann hon med också, trist för henne bara att hon inte gillar att bli duschad sen med vattenslang ;)

Jag har en ny b.f ;) He´s a killer machine, han följer med överallt, han är i sovrummet om natten han finns med vid solstolen på dagen, på altan vid lucnh och middag. Han gör min dag myggfri..han heter..Thermacell
ThermaCell Vit350 pix, buy it, det funkar!


Sitter och letar resa.. behöver sticka ner tårna i sand och se och känna havet. Bali vore en dröm men Floridas stränder funkar alltid också.
Vi får se..Resa...snart..måste...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0