marchin on´

..hemma igen efter soliga dagar söderöver med sweetie A
SOL SOL och mycket varmt men vi lyckades hålla oss igång ganska bra, sola, slappa varvat med some serious shopping. A är ju min personal shopper, inget går hennes öga förbi...på gott och ont, är det nåt man vill ha men inte får godkänt på så är det bara snällt att lägga/hänga tillbaka MEN är det nåt man vill ha och får godkänt på då vet man också att det är bra ;)
 
Sun sun sun....music, food, shopping, dancing..whatelse is there to wish for in summer??

Goda drinkar på T.G.I.F ute i solen och mycket god mat bla på Kamarinan, grekisk Pikilia och kall öl yummie!! (deras souvlaki går inte av för hackor!)
Picnic i Vasaparken med vin jordgubbar, färskbakt tomatbröd och goda ostar (nåja inte alla dock, lyckades köpa en brie med vitmögel i som luktade gammal surstrumpa och efter ett tag i solen var det bara ett måste att slänga den!)
På söndan hann vi med brunch med Em´ på Rosendal och sen låg vi och sola och snacka strunt, bättre söndagar får man leta efter!...

Laddar ny musik till löparrundan som abselut börjar imorrn, uppvärmining blev det ikväll med S på snabb promenad men nu blire´ ta i med hårdhandskarna igen!!



run run run for your life!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0