hem hemma hemmast? (nä det går ju inte ;)

Familjekväll blev det, en "Take what you´ve got and put in on the table-dinner" ;)
bror & Å, Joppis OCH kusin med lill-M...bus och stojj hela kvällen, mys i soffan. proppmätt. Härlig lördag, som extra plus en vinst på V75 och så näääära att fixa 7an..igen..men nästa gång då!! ;)
 finaste busungarna..

Gjorde Sonjas sambal-bröd i ugn..Blanda smält smör med sambal oelek och skeda över valfritt bröd/baguetter och toppa med en god riven ost. Jag tycker ju hembakt bröd är godast att använda, typ franskbröd eller surdegsbröd men detta bröd som går att köpa som jag använde ikväll är gott!
Gratinera i ugn 225gr i ca 5 min (beroende på ugn!)
 fr Skogaholm

Har surfat på sajter med oj så härliga hem...då får man lite lust igen att ta tag i hemmet själv, står vid min vita sida, dvs allt går mot det vita härhemma, behöver det, älskar det, färg kan man ha på på blommorna i fönstren ist ;)
 Skrattade så åt Å igår när vi var och shoppade just blommor som glatt plockade en bunt fräscha liljor (me love) och gick till kassan med en femtiolapp..den räckte inte långt det blev 207 pix istället, fina Å som bott så länge i Spanien där just färska snittblommor kostar next to nothing..så hon blev en aningen förstummad..men bror har nu fina  (dyra) liljor på bordet hemma ;)

this is lovely...and bright


 Härligt vitt!

Alice ljusstakar :)

..eller varför inte detta..lite mer modernt med en pool, in da house!




 fr homedesigning

vad tycks om detta i Texas??





foton Chris Colegrove

Ja nångång är ju drömmen att få bo i ett hus med ett riktigt kök!! Den som lever får se :)

Detta hem är härligt på nåt sätt trots att det ändå inte är min stil direkt, lite för kantigt och hårt men ändå.. gillar så mycket av det enkla i det! hittat på
denna blogg






avslutar med detta fantastiska hem från Sydafrika...


bilder fr Living Etc

..imorrn önskar jag att jag skulle kunna vakna upp till en söndag i en storstad..som tex Seattle.. Då skulle jag börja med en härlig frukost med konstigaste smörgåsen ever (jo för mej var den det men oj så god ;) sen åka på Barnes and Noble och köpa lite härliga kokböcker, ta en smaskig fika på chocolate factory (där den härliga sjungande baristan made our day sist ;) och strosa sen i Pike Place market, köpa god tryffelolja, lite vin och en fisk!? Vi stod o såg dom kasta fisk en bra stund ;) men det var inte fisken man kollade på direkt ;)





påväg downtown

 härlig stämmning

 jodå här stannade vi ett tag...

 konstigt men gott var det!

.....Istället imorgon är det bokslutsdags, dvs jobb hela dagen,ligger efter igen då man vart borta i nästan över en vecka. Ingen brunch och ingen mysfika...men okej kanske lite kvällsmys sen då om man hinner klart allt i tid!

Gonatt!


.jamen ojdå..låten! (R springer mest på fest just nu så the hits arent´ comin.. as usuall ;)

Ocena, cry cry..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0