Precis

Lördag:
det där var precis vad jag behövde, dagen igår. Umgås med roliga härliga,glada människor. Äta fantastisk god mat och dricka gott..hela kvällen, på ett slott dessutom.
Kick offén med jobbet vart helbra..även om jag åkte ner dit och var dunderförkyld, torsdagen blev en tung dag, på många sätt, avklarade dock styrelsemötet och fick något vettigt gjort.
Igår var det kick off och vi höll till på ett slott i Shlms utkant. God mat hela dagen, roliga kollegor, och framförallt det bästa med dagen (förutom festen på kvällen då ;) var föredraget med Magnus Lindkvist, årets talare 2009, och det kan jag säga att man förstår varför. Skrattade hysteriskt och han fick en tänka till, på ett roligt sätt. Ska köpa boken han skrivit, helt klart

En annan föreläsare var Peter Vissher för Albron, Hollands största catringföretag och han hade en del goda pointers´ också men lite svårt att uppfatta allt på engelskan med holländsk brytning ;) Men det företaget har en hel del likheter med jag arbetar åt.
Hursomhelst det roligaste är ändå att träffa ens kompisar som man inte ser alltför ofta och vi hade kul hela tiden.

På kvällen blev det middag och vi i gånget hade så kul hela kvällen, Christian, Andreas, Anders, Anne och Morgan..och så alla andra kollegor, totalt ca 240 st!

Middagen som serverades var:

(fördrink) Mousserande: Casa Bianca Prosecco, Italien

Förrätt: Lättodlad forell med rökt forellkaviar i färskost, gurka och krispigt kycklingskinn
Dryck: 2008 Hunters Sauvingnon blanc Marlbourough, Nya Zeeland

Varmrätt: Lammfilé med lammbringa, blomkålskräm, gulbeta och karamelliserad dillsky
2006 Cantos De Valdepiedra Rioja, Spanien

Vispad Ortala från Väddö gårdsmejeri med hjortron och hasselnötter

Efterrätt: Äppelglass på äpplen från Ulfsunda slott med brödkräm, tonkaböna och ängsyra

Menyn komponerad av: Tomas Diedrichsen och Fredrik Juhlin Ulfsunda slott

ALLT! var jättegott och dryckerna till...what can I say...Lovely!




Imorse var det inte lika kul ;) Upp tidigt för att hinna med flyget hem, ojoj men idag är man ju ledig så nu blir det bara lördas´mys resten av dagen!

Blev så inspirerad när man nu ätit bra hotellfrukost i 2 dar att testa och köra söndagsbrunch på jobbet, men det är lite fel årstid  att börja med tror jag men ..hey..det vi hört nu i 2 dar är ju just¨våga chansa! Ta risker...så..kanske kanske ändå
 recept här

Söndag:

Jobb jobb jobb, mycket att ta igen från förra veckan då man vart borta ett par dagar så det är bara sätta in vxl 2 nu. Veckan som kommer blir tuff, åker till Umeå 04.00 i natt".
denna låt passar idag....


Take care!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0