nytt år

..så nytt år, julen är över och nu har jag precis "stängt" bokslutet för 2009..dvs i jobbet. Suttit en stor del av natten och dagen fram till nu, är så frusen och trött och funderar på att gå och lägga mej ett tag men det blir så knasigt sen med att sova på natten så det är bara försöka hålla sej uppe.
Känner mej låg och ensam ÄVEN om det inte alls är så men ibland är det väl tillåtet att tycka synd om sej själv va?! Har dille på J.R Richards låtar..gör en inte mindre sentimental heller..


Dock ganska härligt med ett nytt år då man vet att man går mot det ljusa även om det är lågsäsong på jobbet, dock finns massor av planer så det är väl bara sjösätta dom vi har ju fortfarande  öppet som vanligt dvs 7 dagar/vecka... Och finally så kanske vi får tillståndet så vi kan köra after work!

Saknaden efter Wille är fortfarande stor och det känns tomt i huset speciellt när man kommer hem att han inte möter en men jag vet att han har det så mycket bättre nu..

Nyårsafton firades lugnt och mysigt i stugan med familj, försökte vara ute en del då man inte idas vara det pga det kalla vädret men den nya "braskorgen" (hmm heter det det?) som vi fick av bror har det eldats i ute

magic, nyårdagsmorgon
   Åsita & Joppis
 

Poppy dricker choklad..


Bästa med julen är att få hinna träffa massa av ens vänner, fest i lördags med finaste tjejerna, blev en glad kväll minst sagt ;) Inget mer att tillägga där..

Ikväll kom familjen Elliott (bor i Västerås) på besök, tråkigt att bara ses 2 ggr/år men så är det , kul att få umgås lite iaf emellanåt.
Imorgon är det full arbetsdag även om det är 13-dagsafton men fika på eftermiddan med Åsita och på kvällen bär det av till stugan, middag med S&P, vi är restaurangfolk och.. slöa och ska köpa take away mat och bara mysa. Äta på papptallrik så vi slipp disk ;) 

Nu i januari måste man bara få planera lite för våren så man har nåt att se framemot, utlandsresan i början av mars, skoteråkning i påsk och njae..kanske inga semesterplaner än..men drömma lite redan gör man! ;)
Hittade lite bilder från i somras och det är bara att drömma sej tillbaka till sommaren 2009 som var riktigt riktigt bra, den bästa på mången år..

uppe hos R i Jutis...


grillad korv på stranden, mmm det var nice den dan´!
.som så mycket annat..
   Stina & Poppy
 sommarnätter..
 båttur  Norge  god mat
 U2 i Gtbg...och så .. Espana såklart!

Nä nu får jag fn sluta drömma! Tillbaka till verkligheten! Ska räkna rikskupongerna för jobbet,DET tar en tillbaka till verkligheten med råge!

  weirdo!..eller??

Tjing!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0