semester=jobb

.verkar det alltid bli för mej, hade planerat iaf att ha ons-fre som lediga dagar men har fullt upp med "ombyggnaden" av köket på jobbet och gamla maskiner som inte går att "trolla bort".

Nåja, kvällen tillbringades hos kusin på landet, det fanns en baktanke med att åka dit och det var att dottern M skulle leka med Poppy tills hon blev trött och less och det lyckades! :)  En nio-månaders valp har myyyycket mer energi än mej men dock inte mer än snart 5-åriga M!
 M i somras då 4 år
hästutsläpp i våras hos kusin

Förutom jobb har jag hunnit med fika med Roffeman och gå igenom livets senaste jobbiga faser Och dom ´kuliga´ också såklart.
Imorgon skall ugn och spis etc monteras in i jobbköket så till veckan blir det matlagning av äntligen (förutsatt att allt flyter på och inget krånglar igen nu imorgon) U never know..

"dagens help-projekt" är...Rädda katten" i Malmö, ja en bit härifrån där jag bor men Skåne finns i hjärtat och likaså katter, att människor kan vara så grymma mot djur kommer jag aldrig förstå eller acceptera!
utdrag om verksamheten...

Föreningen Rädda Katten med säte i Malmö, är en nystartad ideell organisation som startades i november 2006. Vi som har grundat föreningen har alla stor erfarenhet av katter. De flesta av oss har egna katter och har länge varit engagerade i att hjälpa behövande katter. Det finns 6000-8000 hemlösa katter endast i Malmö stad och behovet av hjälp är stort. Genom denna förening hoppas vi kunna ge ännu fler hemlösa katter en ny chans i livet!

Katter i synnerhet är en utsatt djurgrupp eftersom många människor tror att en katt kan livnära sig själv, vilket är en mycket felaktig inställning.

En katt behöver, precis som vilket annat husdjur: ett hem, värme, kärlek och mat.

I föreningens inledningsskede bor katterna i stödhem tills ett permanent hem hittas. Längre fram är vårt mål att kunna öppna ett eget katthem med möjlighet att hjälpa ännu fler.

Våra mål är många och vi kommer att jobba hårt för att nå dem. Vår verksamhet drivs helt ideellt av volontärer och för att kunna hjälpa de katter vi tar emot behövs bl a finansiering. Under "Stöd oss" kan du läsa hur just Du kan gå tillväga om du vill hjälpa oss.

"ingen kan göra allt men alla kan göra något!"


Alla hjärtans dag nästa vecka då är det extra kul att baka, eller det är det väl alltid men det är kul med "tema". Det blir rosa bakelser såklart och på matsidan har jag inte menyn färdig än dock men det är ju en vecka kvar...
Komihåg varann!
..
fast mina blir med marsipanros..
hos
Dansukker kan du hitta massa roliga passande recept för dagen!

Night night!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0