slutspurt

(inlägget är skrivet igår måndag)

...det som skulle bli en lugn semestervecka blev liksom som vanligt inte så men när det gäller mej så kan man nog inte vänta annat. Fick jobba iaf då allt tagit slut, dvs av alla bakverk och viss mat, det är iofs roligt som fan då det man gör verkligen går åt. Så idag (läs igår)  fick jag baka för fulla muggar, rutor, kakor, muffins etc etc. Sen lade kassan av mitt i allt med hur många otåliga gäster som helst i kö..det var långa 40 min innan jag fick ordning på det, denna kassa är ju så high tech så det är inte som förra gamla kassan =att lite banka och skaka funkar ..haha
 bakat

Men på jobbet har vi roligt som bara den och att gå in även när man ska ha semester egentligen är inte svårt då man vet att ens fina tjejer ändå fixar allt annat. Och att få varma kramar när man kommer värmer extra mycket. I love those girls. I januari ska jag försöka skämma bort dom lite extra och fixa middag och sen bjuda på bio, man måste vara rädd om dom helt enkelt.
Muhammed, 55 år är vår "lilla Fridolf" som jobbar extra ibland, en liten man från Tunisien med hjärtat på rätta stället, hans dans i köket med kantiner får en att skratta ordentligt, Cilla som står bakom är som lill-Selma och dom två fightas men hjärtligt dock :)

 Cilla & M´hammed i köket på jobbet

Julen var ialla fall lugn och fin, hela lilla familjen satt och halvsov framför Kalle Anka på julfaton, julmiddan år vi först halv8 på kvällen men oj vad skönt det är att inte stressa. Alla var slut efter en ihärdig arbetsvecka (eller decembermånad) så varför stressa?!

Nu är det nyår som ska firas men innan det så är det ett årsbokslut som skall fixas men det känns okej ändå med nya bokföringssystemet så blir det lite mindra siffror att lägga in iom att det redan finns i systemet via nya kassan så en del tid sparar det ju så..fixa årsbokslutet och sen kan man åka till stugan och fira in det nya året...


På onsdag ska vi ut i skogen med Mia och Ante och alla hundar (dock inte Wille :(( vi ska göra upp eld, dricka varm choklad med grädde och bara vara ute, få ljus och friskluft..ser fram emot det mycket, sen blir det en sväng till Mårtisgården också på eftermiddan och kolla läget med resten av släktfamiljen..

På lördag blir det fest, den sista på ett bra tag men det ska bli kul, många fina vänner kommer och det skall bli party! :) Dansa hela natten lång!

Ser framemot nytt år, januari är redan nästan fullbokat med mest roliga saker som kick-off i Stockholm etc (men även med tunga saker men det tar jag allteftersom det kommer)!


night night!!   




Danile Merriweather-Red


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0