Vinterlov"

Årsbokslutet avklarat (bara några få detaljer kvar)! JIPPI!

så nu jag har 2 dagars vinterlov, inte semester eller julledighet utan vinterlov  såsom barnen brukar ha..haha
Nu kan jag stanna uppe halva natten och inte behöva ha ångest för att vara trött imorrn´bitti fast å andra sidan..är jag ganska trött nu..somnade seeent sent igår..natt. Så det blir inte halva natten vid datorn igen
Har suttit å letat recept och bla kollat olika restaurangsajter, bla restaurang Terra Sana (mitt favoritplace när jag är i Marbella)
www.terrasana.net  Efterrätterna går inte av för hackor så heller inte wraps med kyckling och guacamole, mums! Brownie med vaniljglass av bästa sort, bild nedan
image147
Det är även dax för att starta med semlor, jodå så är det, gästerna börjar efterfråga nångång nästa vecka och vi ger med oss såklart! Ny sort att prova?=kaffesemla med choklad?
image148Jag föredrar helt vanliga modellen själv iaf men prova nytt skall man alltid, när jag drev mitt bageri/konditori så var jag först i stan med saffranssemlor, wienersemlor och karlspadersemlor :) Man har bakat ett par semlor i sina dar´..

Älskar porslin och keramik...
 Imorrn ska vi till IKEA enda tvekan är tiden för avfart...9.30 (!) what? när man väl har sovmorgon kommer ens pigga bror att stå baki´ dörrn och stressa på..suck, om jag är för trött har jag lovat mesjälv att jag får stanna hemma ;) och fortsätta sova...zzzz..vi får se. Jag har tjatat hela julen nu om att jag vill "göra nåt annat" (än jobba, typ..) är rastlös som ett barn och Pd e nog less mitt tjat så han tycker nog att jag bör åka :)
Jag skulle vilja gå på Village (köpa kuddfodral) och Ittala, skall titta på skålar (uppläggningsfat) som jag har alltför dåligt av..lite sen julklappsshopping till mejsjälv! ;)
skål från Marimekko...  
nedan fina fat från Milla of Sweden...

image156
Fast jag har ju börjat samla på Mateus-keramiken så det gäller att inte blanda hejvilt :)
Vi får se vad det blir! Dom nya ostkuporna/tårtkupor från www.jellybean.se  e ju så fina dom oxå men jag har som sagt svårt att bestäma mej för modernt klart glas eller rustikt keramik/porslin i varma färger=gillar både och, oj vilken tur att man har 2 hem! ;))))
image157

Nåja...hursomhelst

Min goa lilla Ida är i stan och jag har lånat en finfinbild (fr hennes blogg) vilket visar mitt begrepp "gris-trynelooken" haha= det är när kunder/gäster kommer in med denna min i restaurangen eller caféet (har i förväg med denna min liksom redan bestämt sej att "här är nog inge´bra och då är det vårt jobb att övertyga gästen vilket vi naturligvis lyckas med!) och nu har Ida fångat den looken på bild, lovely girl! :)  
Mina tjejer Cami & Ida från inspirations-resan till Shlm i somras
Detta är 2 very bright girls, framåt och kloka som bara den´. Det är ett nöje att fått vara/är chef till dessa tjejor, love ya!
Nu skall jag hoppa i säng med en populär deckare, törs nog inte säga vilken det är, ännu en sak som jag ligger efter "alla andra" med..men jaja nu skall här läsas...och lyssna på lite Pd-snark oxå..hmmm
Night!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0