Brandlarm..

Brandlarmet har hunnit gå 3 (!) ggr under tiden jag suttit på jobbet och kämpat med veckorapporterna, suck. Dom håller på att renovera golvet i en butik bredvid så dom lyckas få igång larmet  med sina svets-loppor. Mycket spring i trapporna blir det då man måste gå ut tills larmet stängs av..som om man inte är nog länge på jobbet på söndagkvällarna.!
Nu e rapporterna klara och ja ska hem för middag, kycklingburgare och Grekisk sallad med vitlöksbröd! Det ni, gott på en söndagkväll och bra bakis´-mat.
 Helt okej kväll ute igår hade jag och A även om vi inte planerat en seriös utgång så stod vi ut till halv2 iaf haha men det var för att vi gick ut så tidigt denna gång då orkar man inte stanna hela natten. Bra  musik för en gångs skull oxå, tänka sej, dansade hela kvällen..nästan iaf!
Fredagkvällen spenderades alone´ i stugan, mörkt som fn men det är såååå mysigt, lugn för själen, lite mess hade jag med omvärlden men var annars helt själv och ville inte åka hem på lördagen eg. :(
Ikväll blir det Råtatouille!..finally harjag fått den fixat åt mej..så "the best is yet to come"....hem och på med mysbrallorna och hopp i soffan!
Veckan som kommer är fullpackad med "måsten"-läkarbesök, möte 40 mil bort och tidigt morgonmöte på torsd med BNI, ett nytt företagsmöte jag blivit inbjuden till av S, spännande o se hur det fungerar med den nätverksamheten, dax för att presentera mitt framtida företag är avsikten!
Sen är det bara en vecka kvar till grand-finale= den  stora julmässan, med Wallmans salonger (bild nedan) som står för kvällsshowen och jag och S som ska bo på lyxhotell och "dansa på borden" på mässmiddagen (hennes ord)
image42
Glögg och julskinka och massor av inspiration, gratis, kan det bli bättre? Sen kommer mina tjejer o killar ner dagen efter (då man har lagom ont i håret) och ska se mässan 2a dagen oxå, men det är alltid mysigt att gå tillsammans och hinna snacka lite jobb och göra det vi alla brinner för, lära oss mer om mat och dryck!
Se fint porslin och testa nya viner och smaka nya kryddningar det gillar man som restaurangmänniska (bra produkter har www.risbergimport.se  jag använder de flesta av deras kryddor! bra recept finns oxå på deras hemsida)

Det snöade igår men inget är kvar :( Men det är hög tid för vinterdäck på bilarna!
Snart e det jul!  :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0