..vart tog helgen vägen?

..eller ska man kanske säga vart tog sommaren vägen... 2 v semester känns inte enough. Det har vart okej att jobba på nåt konstigt sätt, jag och A har haft kul ändå MEN idag kände jag verkligen att det inte var nog med den lilla ledigheten ja haft. Too late now anyway..Men jag har ju min "plan" så jag siktar på den...
Veckan som gick innehöll förutom en massa jobb (med att få färdigt nya Deli´n som öppnar imorrn...) en hel del mardrömmar (don´t know why) och inte en endaste j-la promenad hann jag med heller MEN å andra sidan så sprang jag mkt på jobbet upp och ner för trapporna mellan restaurangen och caféet , räknas det?? ;)))
Nä nu im iaf ska jag börja med GI-maten igen på menyn i restaurangen så det blir även min lunch och sen har jag ett träningsschema för 4 veckor jag ska göra för och se om jag blir "piggare" ;)

Middag hos S i fredas, gott, kul som alltid och borde göras oftare
Sen blev det en hast-sväng till Rödis ett dygn...J följde med så vi inte skulle vara sysslolösa.
Fika hos brorsan hann vi med oxå som fyllde år.
Lagat mat hela dagen idag inför premiären imorrn´ hoppas det blir nåt bra av det jag fixat nu men man vet aldrig.
Fick iväg jobbansökan i fredas, var inte nöjd med den men skit samma, känner mej inte alltför optimistisk ang mina chanser tyvärr.
orkar inte tänka mer, ska lägga mej och försöka läsa nga sidor ur "driven from within" av Michael Jordan.. bra bok med kloka ord..
"NOTHIN OF VALUE COMES WITHOUT BEIGN EARNED"

Night


Kommentarer
Postat av: P.F

Tack för du komihåg min födelsedag,men ja är inte en gammal man nu, killar blir inte äldre det är ni tjejer som blir tanter! ;) Skönt att fatta att jag inte "förstört" dej!" hahaha/ KrP

2007-08-21 @ 13:07:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0