brand-kvinna"

..kanske man ska satsa på nytt yrke och börja släcka bränder? hehe..det var kul igår när vi var på övningsfältet med brankåren och släckte olika typer av bränder, utb var inriktad mot restaurang för oss och speciellt olika fetter som kan brinna etc. ...Lite jobbigt med teorin dock, sitta still efter 10 timmars arbete på `golvet`funkar inte så bra för mej, ville bara somna vilken än film med brand vi såg suck men väl  ute fick man nytt syre och jag var med i leken igen haha.

Idag har jag bestämt mej för att gå tidigare hem eller som Pd sa-det kanske blir en normal dag dvs 8 tim men det e lite för mej så..A och jag tänkte gå o fika nånstans (där har vi ett till problem...vars fn gå rman o fikar när man jobbar på dom bästa ställena? På jobbet e ju ingen idé att gå o fika och man nu ska sluta jobba tidigare) Vi går väl till kulturhuset men utbudet suger tyvärr och priserna ännu mer. Hursomhelst slappa och surra med A är roligare så det får duga m kulturhuset!

Måste göra lunchmenyer och oftast e det kul men nu har jag ingen inspiration, det är ju mittemellan sommar/höst och vad äter man då som e gott, ja vet det är inga problem när jag sätter mej med menyn men ..
Måste göra bokföring och gå till nästa jobb och kolla hur flickorna på Å har det, dom e så duktuga som klarar sej själva så mkt och Cami´har ett hjärta av guld som skickar fina sms ofta och peppar en , såna tjejer som hon växer inte på träd. Hon ler varje morgon hon kommer hur trött hon än är eller om hon e sjuk etc. Ska bli kul att ha p-fest snart och få sitta ner med hela gänget som kämpat så i sommar och surra och käka  gott :)image7

..sånna här stövlar har A beställt åt mej, behöver i stugan och hemma när man går med hunden i slaskvädret. Dom kommer på freda! Det är tur jag har henne hon fixar och donar med saker som jag inte hinner med, hon e min personliga shopping-assistent! ;)))    På fredag e det lön, inte en dag förtidigt om man e som jag suck. Har hittat en stooor pläd på Pentik som jag ska köpa till stugan till vita soffan. Den är vit med svarta blommor och 2 m bred.
Ska gå idag och köpa nya kamouflage-byxor till J som jag slarvat bort (!) han var i stugan i helgen och när han sov middag (ja han e ju 2 bast bara) så la jag väl dom i nån påse sen och trodde dom kom med hem (kanske kasta dom med soporna) och nu har brorsan panik då han inte sett till att få med fler byxor å lilleman då han e hos han denna vecka...jaja det är ju kul o shoppa kläder så...
Nu piper båda mobilerna med sms så det är dax att jobba och lösa lite helg-personal-problem och se om det är nån annan "rolig" person som säger nåt kul !?










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0